[]

bu köpek psikopat mı?

selam, yan apartmanda birinin manyak bir köpeği var, bildiğin ruh hastası. kimi görse çılgın gibi havlayıp üstüne koşuyor. arada kilometreler bile olsa. bir kere beni gördü karşı kaldırımda çöp kovasını devirdi. şimdi dışardan sesi geliyor. böyle ufak tefek, bıdırık birşey. tıknaz, aslan gibi yelesi var. hayvana gıcığım, bu niye böyle?




 
Yanına gelince ne yapıyo?


  • kabak cekirdegi  (16.03.14 22:10:42) 
esrar mı kullanıyorsun?


  • basond  (16.03.14 22:11:56) 
kabak çekirdeği, sahibi bıraksa öldürür, saçımı başımı yolar. ben ondan uzakta yürüyorum, es kaza yanında olsam öldürür yeminle.
basond, alakası yok, herkese karşı öyle sayko. geçen markete gidiyorum, kafamı çevirdim, camın önünde, kapalı camın arkasından atlıyor, havlıyor.

  • rock n roll  (16.03.14 22:16:29) 
trumanshow, sevesim gelmiyor hiç.


  • rock n roll  (16.03.14 22:17:33) 
ha ufak tefekse biraz boğuş köpekle bi alaşşa et şöle belki sana bulaşmaz sonra.
ha gözün kesmiyorsa bükemediğin eli öpeceksin.

  • basond  (16.03.14 22:27:36 ~ 22:32:39) 
Böyle durumlarda köpeğin hoşuna gidecek bi yiyeceği elinde tutup sana doğru hamle yaptığı anda kendinden emin bi şekilde gel komutu vercen. Kuyruğunu sallayıp yavşak yavşak geliyosa plan işe yarıyo demektir. Zaten elindeki yiyeceğin kokusunu alır, bişey yapmaz. Yiyeceği verirsin, bi dostluk bağı oluşur :) zaten evde bakılan köpekler genelde ıssırmaz. Plan işe yaramazsa en fazla havlar dibinde. Burda en önemli unsur hayvanın karşısında nasıl durduğun bence. Kendinden emin, dik durucan. Korktuğunu belli etmeyecen. Yemi bi kereliğine verecen tamam :))


  • kabak cekirdegi  (16.03.14 22:31:20) 
şunu yap bi daha ki sefere. Bi daha seni görünce yolunu değiştirir: www.capsverlan.com


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (16.03.14 23:23:35 ~ 23:24:25) 
böyle hayvanlara bende gıcığım ve şunu yapıyorum her gün geçerken hayvan havlamaya başladığında biraz bekliyorum, zamanla daha az havlamaya sonrada hiç havlamamaya başlıyor, havlamayı azalttıkça biraz daha yaklaşıyorum ve konuşuyorum, 1 ayda en arsız hayvanı seviyorum böyle duvarın ardından falan, arada bisküvi falan da vermek işi hızlandırıyor. bir daha bana havlamıyor bu da bana yetiyor.


  • selam  (01.04.14 04:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.