[]

askerlik tecil

eski duyurulara biraz bakındım ama bulamadım.

diploma veya geçici mezuniyet belgesi aslı ve 3 fotokopisi
4 fotoğraf
kimlik fotokopisi

bunlar tecil için yeterli belgeler midir?

ikinci soru; 4 yıllık mezunuyum. 2 sene tecil hakkım var evet. bunu uzatmak için ne gibi alternatiflerim var yüksek lisans harici yada var mı?

üçüncü soru; kadıköyde yaşıyorum. kütük sarıyer. sarıyere falan mı gitmek lazım bunun için? eğer değilse, kadıköy'e yakın nerede gerçekleştirebilirim bu işlemi?

 
fotoğrafa gerek yok yahu. hatta kimlik fotokopisine de. 3

2nci soru yüksek lisans harici alternatifin yok.

3ncü soru kadıköy deki askerlik şubesi muhtemelen. not sure...
  • ne nicki be  (16.03.14 21:54:53) 
fotografa gerek var. kimlik fotokopisine de gerek var. hatta ikametgaha bile gerek var. en azindan gecen sene boyleydi. baska belge goturdugumu hatirlamiyorum.


  • sterimar  (16.03.14 21:57:49 ~ 21:59:48) 
@sterimar
ben götürmedim hocam fotoğraf falan? emin misin?

  • ne nicki be  (16.03.14 22:04:04) 
@ne nicki be

eminim. hatta eksik goturdugum icin orda askerin biri makinayla vesikaligin fotografini cekip cogaltti. sonra da goturup diger belgelerle birlikte memura verdim.
  • sterimar  (16.03.14 22:08:46) 
ikametgah kesin mi? elimde var halihazırda ama işyerine vermeyi planlamıştım, fotokopi iş görür mü ki?


  • ozzpwnz  (16.03.14 22:09:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.