[]

yola çıkmak, şehir dışına çıkmak için motivasyon

kendi içimde bu motivasyonu dengeleyemiyorum. mesela gezgin olmak istiyorum ama yola çıkmak için gereken ilk adımı atamıyorum.

sonrasında atıyorum istanbul bkm'de bi gösteri var ona adana'dan gidip izleyip aynı gün dönmek istiyorum ama yapamıyorum.

beni tutan bişi var ama bilmiyorum. bana kalırsa maddi ve manevi olarak hazırım ama manevi olarak tam hazır olmadığımı görüyorum.

bu içimdeki beni tutan, "bileti satın al" (uçak ve gösteri için) butonuna tıklatmayan nedir? siz nasıl aşıyosunuz bunu?

 
Asilacak bir sey olarak gormedim ki bunu hic. Haftasonlari baska ulkelere gidiyorum ben, aliyorum bileti gidiyorum oyle. Asil siz bunu neden buyutuyorsunuz ve asilacak bir mesele gibi goruyorsunuz onu dusunmeniz lazim.


  • crown  (16.03.14 21:39:25 ~ 21:49:14) 
bu nedenlerden birisi için; (bkz: üşengeçlik)

el cevap:
şimdi aşağıda iki yöntem önereceğim. ikisi de daha önce denendi ve başarıya ulaştı.

1)kartını çok sevdiğin, seni tanıyan, güvendiğin birine ver ve bütün planı ona bırak. ister yolculuk, ister sanatsal etkinlik nasıl isterse -senin sevdiğin ölçütlerde tabii ki- o arkadaşın ayarlasın. sana "şu gün şunu yapıyorsun, karttan çektim bütün masrafları" desin. %99 gideceksin. hatta taksiyle seni evinden alsın ve gideceğin yere -otogar, havaalanı vs- kadar seninle beraber gelsin, sonra evine dönsün.


böyle bir arkadaşın varsa %99 kotarırsın.


2)yoksa ve para da sorun değil diyorsan; teklif et.
şuraya şuraya gidiyorum, sizin de şu kadar masrafınızı karşılayacağım türevi bir ilan ver. öğrenci olmaları gerektiklerini yahut erkek/kadın olmaları gerektiklerini belirt ilanda. sana ona göre bir başvuru yapsınlar. inan bana insanları abd'ye vs. götürmene gerek yok. hele öğrenci kesimini. adama antalya'ya gidiyoruz, izmir'e gidiyoruz, mardin'e gidiyoruz de tavlar. yeter ki bütçeden haber ver.
  • papillon7  (16.03.14 21:44:36) 
imdb.com/title/tt0758758/

Suan izliyorum sen de izle
  • oldboy  (16.03.14 21:47:52) 
lanet olası zenginler


  • oraletarya  (16.03.14 21:48:56) 
bir tıkla başka ülkelere gidip maceradan maceraya koşmadan önce bence ilk olarak istanbul'u gezerek işe başlayabilirsin.


  • mea maxima culpa  (16.03.14 22:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.