[]

lys-dil ve ygs

önümüzde malum lys ve ygs var. lys-dil'den gireceğim fakat bir sorun var. ygs'de mat. pek yapamıyorum. 10-12 net yapabilirim maksimum. türkçe ve sosyalde sıkıntı yok. (en az) 35 tr'den, 30 sosyalden yaparım. fakat işte bu mat. beni korkutuyor. 70-75 net yapsam ygs'de, lys-dil'de de 75 net yapsam iyi bir yere gidebilir miyim?

bi' açıklayabilen olursa iyi olur.


 
dostum mattan 10 net tr 35 sosyalden 30 net fenden kaç yapıyosan onuda yaz bu yaptıkların eşit ağırlıktan ne kadar puan veriyo ? 300 ü geçiyosa eşit ağırlıktan sadece ygs ile antrenörlük veya beden eğt öğretmenliği katüye yerleşme şansın var zaten :)


  • zlatanibrahimovic11  (16.03.14 20:39:00) 
@zlatanibrahimovic11

fenden yapamıyorum görmediğimiz için. eşit ağırlığım normalde ama mat beceremediğim için ing. istiyorum. tercümanlık istiyorum. beden eğitimini normal ders olarak bile sevmiyorum öğretmenlik hiç olmaz. :/
  • illuminatinin basindaki adam  (16.03.14 20:45:37) 
ygsde 60bin olup, lys dil puaninda ilk 100e giren birisini taniyorum. ilk 10muydu acaba?


  • utkucbkc  (16.03.14 21:14:38) 
bir dilciye göre yaptığın matematik neti gayet iyi. Tabi türkçe sosyal netlerini 30 35+ sayıyorum.

İyi bir yere girebilir miyim demişsin benim iyi bir yer anlayışıma göre lys5te 70+ yaparsan girersin ama senin iyi bir yerin nedir bilemem.
  • legolasin son oku  (16.03.14 21:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.