[]

Samsung Note 2 ekrani kirdim. Tablet mi alsam?

bir sinir harbinde telefonu duvara firlatip, yerde (tas) sektirdim, saglam telefonmus dagilma yok ama ekrani kirdim. telefon calisiyor ama tabi ki goruntu yok.

yetkili servis 200-220 euro istiyor, yetkisiz servis 180 euro istiyor. telefonumu da cok seviyordum, baska model bir telefon almak istemiyorum. ikinci ellere baktim, onu da millet 220-250 euro arasina satiyor. sifir da saturn'de kampanya var, 330 euro.

bu telefona iphone 4s'ten gectim, gecmeden evvel de acaba tablet+eski nokia telefonum kombinasyonu mu yapsam diyordum. acaba tablet mi alsam samsung'dan yine? hic de bilgim yok tablet dunyasindan, hesapli, guzel, kompakt, kucuk bisey var mi?

bu seceneklerden hangisini yapsam? ikinci el alayim degil mi bir tane? bendekini de turkiye'dekilere veririm, babam tamir ettirir annem kullanir. kadin yeni yeni facebook, viber, whatsapp falan kullanmaya basladi, buyuk ekran iyi olur. sanirim tr'de tamiri de daha ucuzdur?

durduk yere icine ettim guzelim telefonumun. baska model tavsiyesi var mi? tablet mi alayim? ikinci el note 2'den devam mi edeyim?

 
duyuruda biri ekran satıyordu yurtdışından getirmişti bir araa istersen
bir de doğubankta dld bilişim var 4. katta oraya sor istersen

  • seyyar satıcı  (16.03.14 11:44:16) 
italya'dayim ben, tr'ye anca noel ve agustos'ta geldigimden tr'de tamir ettirme sansim yok. ama annem nisan'da yanima geldiginde ona veririm, peder caresine bakar tr'de.

ben de aynen note 2'ye devam diye dusunuyorum, ulan hic de sikayetim yoktu yemin ederim, bu kadar memnun kalmamistim hic bir seyden daha once.

note 3 degmez diye dusunuyorum, bu konuda fikir sahibi olan var mi? is amacli olarak mutlaka bir smartphone'um olmali, e-mail'lerime bakamamak zarar getiriyor maddi anlamda fazlaca, islerimi kaciriyiorum. o nedenle bugun ya da yarin gidip alacagim tekrardan birini.
  • no christ requires  (16.03.14 11:51:58 ~ 11:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.