[]

neden acep

yav bu melih gökçeki hangi ankaralıya sorsan küfürden normal konuşmaya geçemez ama nedense hep o kazanır nedendir ki acep




 
Genel bir arabesk ruh hali yada stockholm sendromu olabilir. Artik mantikli dusunemez oldum.


  • aeroflot  (16.03.14 02:11:32) 
Pavlis sen nasıl geldin buraya?? Hadi gel dostum diğer başlıktaydın sen.

Cevap. Ben de gün icinde tayyibe partisine kufreden onlarca insan görüyorum ama durum ortada. Bizim muhattap olduklarimiz degil belki ama olmadiklarimiz oy veriyor ve cidden büyük bi kitle.
  • oldboy  (16.03.14 02:14:33) 
karşılaştığın ankaralılar üniversiteli ise, kızılay vs etrafındaki esnaf, taksici vb. ise tabi ki küfreder.
seni sincanda, pursaklarda bir ev hanımı ve asgari ücretli eşiyle 4 çocuğunun yanına alalım.
ardından da iki grubun nüfusu karşılaştıralım, kafi.
ha bir de bu seçimde inanılmz şekilde köylere de çalışıyor melih...faal arkadaşların dediğine göre kömür kamyonu, erzak yardımı gitmeyen köy kalmamış..işte öyle.
  • niye ama  (16.03.14 02:18:07) 
niye ama adam nerden götüreceğini biliyor demek


  • dilem  (16.03.14 02:22:24 ~ 02:22:45) 
aa, benim ismim geçiyo ama ben ne yazdım ki? farkında olmadan mı yazdım? beynim yandı. aydınlatın lütfen.

konuya gelecek olursak, bi haber videosu hatırlıyorum; melih gökçek ankara'yla alakalı bir kararın verilmesi için (ne olduğu hatrımdan çıkmış) halk oylamasına gitmişti, kendi istediği sonucu elde etmek için de şehrin ücra köşelerine servis hizmeti vererek taşralarda oturan, alakasız insanları oylayamaya getirmişti. ankara'yı hiç bilmem ama bunun gibi çok fazla sayıda insan olduğundan da eminim.
  • moroff  (16.03.14 02:23:47) 
çok açık değil mi.
diyelim ki, bir kişi oy almıyor ama sandıktan birinci çıkıyor, bu neden olabilir.

  • argin  (16.03.14 03:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.