[]

ortamda bulunan sizi ezmeye çalışan tipler

Bugun bir etkinlik sebebiyle bir ortama girdim.Orda herkes yeni yeni tanışırken hukuk okuduğmu soyledim,ordan biri hemen hukuk mesleği hiç iyi bir bölüm değil arkadaşım 1500 tl maaş alıyor avukat hiç memnun değil hayatından gibisi kelimeler söyleyip işte mesleğimi ve bölümümü kötülüyor bunu soyleyen arkadas da giresunda işletme okumus biri bende istanbul üniv okuyorum.Şimdi size soruyorum boyle birine ne tür bir cevap veriyorsunuz ? Hukuk için değilde ben o arkadaşda daha çok beni ezme şeyi gördüm.İşte orada mühendislik ya da maliye iktisatta desem aynı cümle çıkardı.İşte mühendislik okuyurm desem x arkadasım 1000 tl ye çalısıyor diyip yine küçümseme halleri çıkardı




 
anında karşı atağa geçip söylediği şeyle ilgili küçük düşürücü bir eşy söyleyeceksin. ben genelde öyle yaparım bir daha götü yemez inan işe yarıyor. hele senden anlattıgın gibi daha boktan bölümde veya okuldaysa falan cok kolay işin, bir laf söyledinmi kudurur zaten.


  • fransızkalanadam  (16.03.14 01:40:52) 
Evet, iu hukuk sacma oldu. Oysa ki giresunda isletme okumak en büyük hayalimdi gibisinden sallardim zira olayin cok kiyaslanacak tarafi olmadigindan yuksek doza gerek yok.

Bence yakışıklılığını kıskandı. :)
  • oldboy  (16.03.14 01:45:37) 
Çok sinir bozucu olmuş, ben ezme amaçlı olduğpunu sanmıyorum (Şu kadarlık konuşmadan tabii ki, ayrıntısını veya vucüt dilini ben bilemem). Sadece kişi pek bir şeyi sevmeyen bir kişi olabilir, her şeyden şikayet eden tiplerden olabilir. Her şekilde iki tipi de "He, he" deyip geçiştiriyorum genelde.


  • aychovsky  (16.03.14 01:47:02) 
E ne var eleman oyle konusmus. Cok alingan olmamak lazim. Gerci sen seni ezmeye calistigini hissettigini de soyluyorsun. He oldu amk ogretmenler de az kazaniyor ogretmen de mi olmasin insanlar tarzinda bisey soyleyebilirdin. Hem cok si.lememis davranirdin hem de mesaj vermis olurdun. Ben olsam oyle derdim :)


  • aeroflot  (16.03.14 01:48:59) 
1000 tl bu zamanda iyi para derdim ben.


  • armagan  (16.03.14 01:50:29) 
eğer fransızkalanadam'ın söylediğini biraz olsun mantıklı bulduysan benim söylediğimi okuma. Bulmadıysan, tutunamayanlar oku. Okumadıysan. Okuduysan ne soruyon la hala?


  • ikametsiz  (16.03.14 01:51:18) 
ben guluyorum. ama o gulmeyi ayna karsisinda calisman lazim olabilir. oyle bir guleceksin ki ya da gulumseyeceksin ki o anlayacak ne mal oldugunu.

laf sokmaya onun seviyesine dusmeye gerek yok.

egitimli/duzgun adamlar zaten soylemez bunlarim, kiskanan sindiremeyen tipler soyler

ha giresinde isletme okumak en buyuk hayalimdi iyiymis baya ama ahahah. giresun isletmeye puanim yetmedi panpa ne yapican iste de diyebilirsin. yok yok deme gulumse sadece dedigim gibi.

mantik aramayacaksin bu tiplerde. muhendis 1000 liraya excelde takiliyor hukuk olmus zaten 1500e calisiyorlar tipcilar dayak yiyor ogretmenler para kazanmiyor sonu yok onun. kafaya takmaya gerek yok.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.03.14 01:59:49) 
giresunlu çay tesisi'ne soruyorus:

-sen ne kadar maaş alıyorsun peki?
+3,5,x,y...
-hahhaha; yapma ya! dur ben bi mezun oliym de seni doğru düzgün bi maaşla işe aliym. parasızlık baya stres yapmış sende.

(şu laflar, olay anında aklıma gelse bambaşka bi insan olurdum yemin diyorum)
ayrıca ne iğrenç bi insanmışım ben! tiksindim kendimden.

adeta ağzı purolu, döner sandalyeli, götoş patron oldum birden bire...
  • demesi kolay tabii  (16.03.14 03:25:31) 
anında karşı atağa geç saldır herşeyi kullan, ben giresunluyum ama şunu derdim o şahsa:
-ulan sen giresunda sikindirik bir işletme bölümüne 300 bilmem kaçıncı bin olarak girmişsin daha neyin kafasındasın.

not: evet arkadaşlar öss, ygs her neyse o sıralamaların çoook önemi vardır. sıralamalarda bile kapasite farkı belli oluyor.
  • mech  (16.03.14 07:51:55) 
aynı şeyi benim işletme okumam için de söylediler. ilginç olan bunu söyleyenlerin parayla okuyan tipler olması. ben böyle şeyleri hiç takmıyorum açıkçası.


  • geberix  (16.03.14 09:56:05) 
olm ben işletme son sınıfım 2500 tl kazanıyorum lan akıllı olun, ne olursa olsun haksız o ibne ezikliğiyle agresifleşmiş.

herkes onun haksız olduğunu biliyordu kafana takma.
  • stunky  (16.03.14 10:56:40) 
"asla bir aptalla tartışmayın. önce sizi kendi seviyesine çeker ve sonra sizi tecrübesiyle yener'' demiş mark twain. doğruda söylemiş asla karşı atağa falan geçme bu tiplere karşı zaten dallama onu bekliyor ;) he yav he aynen işler bozuk bu aralar falan filan kolpala ortama ayak uydurmaya çalış... emin ol cevap verirsen yok öyle değil 5000 tl kazanıcaz hebele hübülü dersen sonunda bir bakmışsın hiç olmak istemediğin bir pozisyona sokmuşsun kendini o yüzden siktir et


  • maltalı  (16.03.14 11:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.