[]

sinüsleri nasıl boşaltabilirim?

yarın topluluk önünde bir konuşma yapmam gerekiyor. haliyle havalar soğuk olduğu için sinüslerim dopdolu olacaktır, bu da sesimin netliğini her zaman ki gibi engelleyecektir. konuşmaya çıkmadan önce sinüslerin boşalması için ne yapabilirim? her türlü öneri olur, ne olduğu hiç farketmez, yeter ki beni bir nebze idare etsin.




 
Burnuna birer damla sirke koy. Yalnız çok acıtıyor, babam böyle boşaltıyor.


  • iustitia omnibus  (15.03.14 19:57:49) 
nasonex sık. iki saate foşur foşur akar.


  • onexey  (15.03.14 19:58:35) 
toplantıdan 1 saat önce otrivine kullan. bir kereye mahsus bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirme. 5 liraya alabilirsin eczaneden.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (15.03.14 20:00:15) 
illiadin kullanabilirsin öyle bir açar ki hiçbir şey kalmaz. ama dikkat et bağımlılık yapar en etkili spreylerden biridir ama tehlikelidir illiadin başlığına bak kullanmadan önce, prospektüsü de oku eğer alırsan.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.03.14 20:02:11) 
(bkz: sinus rinse)


  • letheavendangered  (15.03.14 20:16:26) 
sin(burun)=0,
buradan burun değeri 0 ya da 180 çıkar,
burun 0 olamayacağına göre??

öle yani.
  • camino real  (15.03.14 20:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.