[]

Saç Jölesi

Bunun minimum saç dökeni hangisidir? Var mı marka önerisi?




 
wella'nin "dogal" diye lanse edilen joleleri vardi. cok uzun zaman once biraktim kullanmayi(sac dokulmesi :\ ) ama kuaforum alacak olursam onlardan almami oneriyordu. biraz tuzlu tabi.


  • sourlemonade  (25.05.09 22:20:48 ~ 22:48:51) 
schwarzkopf un osis die urun zinciri var.baya urunu var osis adı altında.fiyatı biraz tuzlu olsada cok sağlamdır.sac pek dokmez buarada.


  • pazubant  (25.05.09 22:39:17) 
sac jolesi, cok uyduruk marka olmadigi surece saci dokmuyor aslinda. onu surerken ve yikarken uyguladigin baski neden oluyor daha cok, bunu da hergun yapinca sureci hizlandirmis oluyorsun. tabi uzun sureli etkisi de var, bu da kimyasallardan ve sac derisinin kapanmasindan dolayi oluyor.

o yuzden saca kolay surulen ve sactan kolay cikan, dogal urunleri tercih etmelisin. iceriginde alkol olmasin bir de. eczanelerde bitkisel sac joleleri satiliyordu sanirim, oralara sorabilirsin.
  • ermanen  (25.05.09 23:33:39) 
jöle yerine dax tavsiye ederim. dökmüyor ve ıslanınca fln akmıyor.


  • ency  (26.05.09 11:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.