[]

Dsp'nin seçimlere girme motivasyonu sizce nedir ?

Veya Demokrat Parti vs. Seçim arabalarının yaktığı mazota yazık değil mi ?




 
bence tüm siyasi partiler gereksiz bizi silahlı kuvvetler yönetsin.

şu an mecliste olup %10 barajını geçmesi nedeniyle hazineden aldıkları yardımlar da kesilsin. bir de ne malum seçime harcandığı? mevcut cumhurbaşkanımızında adının karıştığı kayıp trilyon davası vardı? hatta eski genel başkanını hapisten kurtarmıştı cumhurbaşkanı ünvanıyla?

demokrasi diyoruz. ülkede kalmadı ama adamların motivasyonu bu olsa gerek.
  • phonex  (14.03.14 13:50:26) 
boş durmayalım bari psikolojisi olabilir. chp nin büyük ihtimal alacağı bi ilçedeyim bugün demokrat partinin arabasını gördüm baya süslemişler falan. diyorum bunlar neyi kovalıyolar.

bence propaganda falan yasaklansın. bayrak asma filan hepsi. sadece genel başkanlar veya belediye başkan adayları miting yapabilsin onun haricindeki tüm minibüsle türkü dinletme ve diğer herşey yasaklansın. daha bugün bahçeliyi dinliyorum diyo ki ülkede 44 milyon yoksul var. bu kadar yoksulun olduğu bi ülkede kaynaklarımızı bu kadar kolay harcamamalıyız.
  • error522  (14.03.14 14:52:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.