[]

Mesafeli satis sozlesmesi feshi - Idefix

Selam internet canavarlari,

Idefix'ten kitap siparisi vermek gibi bi hataya dustum. Eskiden iyiydi de, baya bozmus. Stokta olan kitaplari 10 gundur gonderemediler. Bi ara gonderdiler ama yanlis gondermisler, bana gelmeden geri gitti. Kargo'dan takip ettim. Idefix'in sitesinde de kargo takip'te iade edildi olarak gorunuyo zaten. Herneyse,

Sorum su: yarin ben arayip siparisi iptal ettirmeye karar verdim.(bunlarla mi ugrascam amk). Adamlari arayip iptal etmek istiyorum diyecegim ama bunun disinda yapmam gereken bisey var mi ya da sunu da yapsan/yapmalisin diyebileceginiz bir sey var mi? Nedir prosedur? Adamlarin beni en az sekilde ugrastirmasini istiyorum cunku.

Not: Kredi kartiyla taksitle aldim. Paranin yatisi da taksitle mi olacak?

Dip not soru: Idefix'e bildirdikten sonra kredi karti firmasiyla gorussem bi yarari/etkisi olur mu? Ben bunu iptal ettim, adamlara parayi vermeyin falan desem? (Gerci tam da bugun hesap kesim tarihi)

 
bulursan yaparsın :)

son idefix siparişim aylar önceydi, telefonu düşürene kadar belki 20 kez aramıştım, mailleri falan saymıyorum
  • la noix  (14.03.14 06:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.