[]

Kızlara karşı tahammülsüzleştim mi ?

Tahammülsüzleştim kelimesi de ne kadaar uzunmuş.

Durum şöyle, kadınlarla olan ilişkilerimde artık çok tahammül sahibi olmadığımı farkettim. Önceden triplerine falan katlanıyordum mesela, şimdi tanışıyoruz güzel güzel konuşuyoruz, aha diyorum kafamdaki ideal kız, ama mesela geç cevap yazdığımda gayet dürüstçe bi açıklama yapıyorum, sadece "hıhı" yada "anladım" tarzında bi cevap alıyorum. Saniyesinde soğuyorum ve bir daha asla konuşmuyorum.

Bu konularda çok net insanım artık, yüzlerine de açık açık söylüyorum, böyle havalara gireceksen konuşmayalım diye. Sonra ben sert tepki vermişim gibi laflar söylüyorlar. Konuşmak isteyen biri, karşısındaki kişiye değer veren biri kadın da olsa erkek de olsa böyle tepkiler vermemeli.

Bence benim yaptığım normal ama bu kızların tamamı benim bu kadar net olmamı sert tepki olarak görüyorlar diye merak ettim bende mi sorun var.
Kaba bir şekilde de dile getirmiyorum bunu yani.

-hmm, neyse, ok, tmm, peki, anladım, öyle olsun, yooo- bu tarz cevaplara karşı siz ne tepkiler veriyorsunuz yada kızlar siz niye böyle yapıyosunuz olum ?

 
idolümsün. kozalağıma giriyorum 5-6 aylığına, çıktığımda senin gibi birşey olcam.

Öyle ki, bir sonraki "Seni Seviyorum"u Türkçe söylemek dahi istemiyorum.
  • jadle  (13.03.14 23:59:33) 
2-3 yıldır öyleyim. Elimin kıymetini biliyorum artık. 2 gram aklı dahi olmayanlar sürü psikolojisiyle trip atarak erkekleri peşimden süreklerim moduna giriyor. Anlayamıyorum. Arada egosuz, anı yaşamayı seven kızlar çıkıyor. Eğer beklentiye girmezlerse muhteşem eğlenebiliyoruz da. -sadece cinsel anlamda değil elbette-

Ekleme: 2 gram belki az oldu ama toplumdan çok etkilenen, kendi düşüncelerine sahip olmayan bireyler diyelim.
  • armagan  (14.03.14 00:03:58 ~ 00:27:45) 
ilk girişte yazdığım örnekleme için, genelde geceleri konuşurduk kızla mesela. o gece de yorgun olduğum için uyumuştum, uyandığımda mesajını gördüm uzunca bi şekilde yorgun olduğumu ve neden yorgun olduğumu anlattım, gelen cevap "anladım".

bu benim yakışıklı biri olmamamla yada sadece sikme odaklı yaklaşmamla nasıl bağdaşlaştırıldı onu anlamadım. bir insan eğer karşısındaki kişiye değer veriyorsa anlayışlı olmalı ve 'bence' ben gayet anlayışlı yaklaşıyorum, söylediğim gibi mazeretimi uzun uzun, anlatıyorum ki o mazeretim üstüne bir muhabbet dönsün. "uyumuştum dün gece, pardon" gibi bi yaklaşımda değilim.
  • Dimi  (14.03.14 00:19:50) 
yaş ilerledikçe tahammülde azalmanın gerçekleştiğini herkes kabul ediyor.

bence böyle havalara gireceksen tarzı mesajlar atmak yerine, ortada trip varsa bile üstüne alınma, sallama yani. denedim %100 çalışıyor.
trip konusu sabit, en "bu kız bizden ya" denilen kız bile yeri geliyor trip atıyor, erkekler de atıyor. önemli olan tribi sallamamak, etrafın alışıyor sonra.
  • ilkot  (14.03.14 00:20:19) 
Çok ağır boyutlara ulaşmadıkça, bu tür tripler ilişkinin en başında bazen sevimli gelebiliyor bana açıkçası.Ancak sonrasında ilişki kuvvetlendikçe, aradaki bağ ve karşılıklı güven güçlendikçe aynı dozda devam ediyorsa can sıkıcı olaibliyor. Ufak şımarıklıklar illa ki olur, erkekler de yapabilir ama sürekli diken üstünde de hissetmemek lazım.


  • kint  (14.03.14 07:45:26) 
"hmm, neyse, ok, tmm, peki, anladım, öyle olsun, yooo" tarzında cevaplara hele daha flört aşamasındayken hiiiiç tahammül etmiyorum. cevap vermeyi bırakıyorum.


  • twelfth  (14.03.14 08:13:03) 
tahammül gittikçe azalıyor zaten karşılıklı olarak ancak "anladım" cevabının nesi kötü ben onu anlayamadım. yani bir kişiyi silmeye tek başına yetmemeli.
sizde ne tip bir algı oluştu o cevabı okuduğunuzda merak ettim açıkçası.

  • neyleyim  (14.03.14 08:13:46) 
Tahammülsüzlükse bile doğru bir tahammülsüzlük. Canı istese öyle bir cevap yazar ki, makale gibi.

Çarpık değer yargıları olan insanlara vakit harcama, bırak hangi Kamil'in, Taylan'ın peşinden koşacaksa koşsun.
  • trixi  (14.03.14 08:35:51) 
Götün kalkmıs hacı ondandır.karsına da durusu olan bi kız cıkmamıs hic ondan normallesmiş bu durum.biraz duruslu bi kız cıksaydı seni adam ederdi.


  • adidas giyen nike iscisi  (14.03.14 11:34:48) 
vur de vuralım, öl de ölelim reyiz.


  • baldur  (14.03.14 11:36:39) 
ben senin daha beter halinim. o yüzden çok iyi anlıyorum seni. mesela üst üste mesaj attığında veya canım cevap vermek istemediğinde cevap atmıyorum. sonra sık boğaz ederse direk söylüyorum bak ben böyle baskıya gelemem her dk mesajlaşmayı sevmiyorum gibisinden. veya gece uyuyakaldıysam ve ola ki trip attıysa vericeğim tek cevap uyuyakalmışım kusura bakma. sanırım bi yaştan sonra artık triple falan uğraşmaya mecalin kalmıyo. bu biraz da karşıdaki kişinin olgun olup olmamasıyla alakalı durum.


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (16.03.14 00:02:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.