[]

neden akp karşıtlığı

merhaba,

duyurunun düşüncelerini, yorumlarını göreyim istedim.

not: yolsuzluk harici lütfen. 17 aralık öncesi.

teşekkürler :)

 
ne zaman içeceğine, ne zaman sevişeceğine, kaç çocuk sahibi olacağına, kısacası her bir halta karıştıkları için.


  • devilred  (13.03.14 23:15:21) 
ekonomi berbat,

eğitim sistemi boktan,

dış politika diye bişey kalmadı,

zeengini daha zengin fakiri daha fakir oldu her geçen sene.


bu maddeleri daha ayrıntılı açabiliriz ama gerek yok. orta halli her sıradan vatandaş ne demek istediğimi anlar.
  • al basmadan donu var  (13.03.14 23:18:18 ~ 23:18:56) 
konu hakkında bir derlemeye şuradan ulaşabilirsiniz
eksisozluk.com

  • sanal hayvan  (13.03.14 23:18:48) 
(bkz: obama vs. binali yıldırım)
(bkz: biliyorsunuz alevi)
(bkz: afedersiniz rum)

...

uzar gider böyle
  • megafon  (13.03.14 23:23:47 ~ 23:24:11) 
yukarıda yazılanlara ek olarak;
sürekli tek başına iktidar olmanın kral olduğunu sanması.
kendisine oy veren kısımı pohpohlarken-gerçi bunun için de net bir örnek gelmedi aklıma-, oy vermeyenleri dışlaması, yokmuş gibi davranması.
  • ilkot  (13.03.14 23:28:11) 
sünni mezhepçi bir politika yürütüyor. vahhabi kafasıyla hareket ediyorlar.


  • siyahliadam  (13.03.14 23:31:15) 
sehircilik politikalari. uzmanlarin veya sehircilerin gorusleri, kamu yarari yerine rant uzerine kurulu. yillardir istanbul gibi bir kent icin master plan yapilmadi. sonunda yaptilar ama kimsenin takdigi yok. adamlar istedikleri yeri istedikleri kisiye peskes cekiyor, plan ona gore duzeltiliyor. boyle sehircilik olmaz. yuzlerce tarihi eseri restorasyon adi altinda harab ettiler yetersiz firmalara ihale ederek. bir daha geri getirelemeyecek buyuk kayiplar var. tarihi yarimadanin izini degistirdi adamlar resmen. binlerce yillik sehrin cografyasiyla oyuncak gibi oynuyorlar. fakir fukarayi kentin disina atiyor dandik toki binalarinda yasamaya mahkum ediyor. isin en sinir bozucu yani da butun bu harcanan kaynaklar eger isinin ehli insanlarin idaresine verilseydi simdi nasil bir noktada olabilecegimizi bilmek.
neyse toplum anlamaz ilgilenmez de boyle seylerle. basa gelen cekiliyor.

  • chavezding  (13.03.14 23:34:38) 
- bencillik
- hırs
- cehalet
- açgözlülük
- din üzerinden prim yapmak
- yalancılık
- halkı aptal yerine koymak
- halkı hiçe saymak
- halkı kışkırtmak
- ne yiyeceğime, ne okuyacağıma, kaç çocuk sahibi olacağıma, nasıl doğuracağıma, doğurmayacağıma, nasıl giyineceğime, kimle nasıl yaşayacağıma karar vermeye çalıştığından,
- işsizlik
- kadın cinayetleri
- bittiğini zannettiğimiz terör
- biricik oğlu ve türbanlı bacılarının ağzından dilinden düşmemesi
- ikiyüzlülük
- katillik
- zalimlik
- hırsızlık
- bugün hala rabia diye bağırması
- halkını ötekileştirmesi
- 'benim bacım', 'benim kızım' ve 'bunlar'

daha sayayım mı?
  • amelie poulain  (13.03.14 23:38:35) 
mecliste diğer gruplardan gelen hiçbir öneriyi kabul etmemeleri.

twitter.com
  • hayley williams ile evlenecek genc  (13.03.14 23:42:55 ~ 23:45:27) 
geldiği günden beri çalıp çırpan, hastalık gibi bütün bir ülkeye, devlet kurumlarına yayılan, demokrasi sistemini kafasına göre çarpıtarak oyuncak gibi kullanan, ağır derecede faşist ve intikam almaya yeminli, insanları kutuplaştırarak birbirlerine kışkırtan, cahil olan halkı daha da cahilleştirerek bu insanları tarih boyunca görülmemiş derecede tabularla, hurafelerle, kutsallarla donatan, farklı olan her şeyi yok eden, alkole sigaraya yemeğe benzine aklına gelebilecek her şeye zam koyup asgari ücreti açlık sınırının altına çeken, milletvekili olarak şaka gibi insanları atayan(topa vurmayı bilmeyen futbolcuyu milletvekili yaptılar amk), çok konuşan, ahkam kesen, boş konuşan, ülkede kalmış 3-5 kültür, tarih kalıntısını da 3 kuruş para uğruna yeryüzünden silen, ülkenin durumunu güllük gülistanlık gösteren ama diğer taraftan belki de torunlarımıza miras bırakılacak bir sefalet yaratan, kardeşi kardeşe boğazlatacak derecede çirkef laflar sarfeden, haysiyetsiz insanları parayla, itibarla satın alarak kukla gibi kullanan, seçimlerde ölülere, var olmayan insanlara oy kullandırtan, ülkeye islamcı terörist yerleştirip vatandaşlık veren, kendi ülkesine ettiği zulüm yetmiyomuş gibi başka ülkelere de zulmeden, savaşı besleyen, suçluyu ödüllendiren, yargıyı öldüren, tecavüzü meşrulaştıran, insanlara inek muamelesi yapan, yaşama hakkını elinden alan, vatandaşını mezarda bile rahat bırakmayan, dini sömüren, tamamen acı ve sadistlik üzerine çalışan bir dikta olduğu için.

ama tabii bu dediklerime bi akpli çıkar 'gezizekalı iyi ki ölüyosunuz :):):):):):):):):):)): vatan haini :d:d:d' der gider, ben en çok da bundan tiksiniyorum. zira bir gün bu düzen değişse de bu tür adamlar var olmaya devam edecek.
  • Mackinaw  (14.03.14 01:06:30 ~ 01:17:55) 
Ekonomi, vergi politikası, PKK konusunda verilen tavizler.


  • arnold schwarzeneger  (14.03.14 07:47:39) 
Kendisine oy vermeyen %50'yi seçmenine düşman gibi göstermesi çok büyük tehlike ancak bunun farkına varılmıyor.


  • dessy  (14.03.14 07:53:23 ~ 07:53:48) 
"Allah"ı kullanıp, insanların inançlarını sömürüp ve dahi peşinden sadece kendilerinin Islamiyet'in doğru uygulayıcısı olduğunu ısrarla iddia edip, başkalarına hoşgörüsüz ve faşit olmaları. Kardeşlik adı altında memlekete ihanet ettikleri için.
17 aralık 2014 sonrasına Not: Fezlekeleri alın okuyun! Dün akşam 149 sayfa okudum, bu akşam da devam edicem!!!

  • gece lampulu  (14.03.14 07:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.