[]

ince memed

26 lira eder mi bu kitap romanlar ne ara bu kadar pahalılaştı amk. aliyim mi 26 liraya param da az ama derse lazım.

bu arada ankarada olup kullanmayan ve gel ben veriyim diyen varsa kargo ücretini karşılayarak alabilirim


 
vikikitap diye birşey var.
not:param yok o kadar veremem demek ayrı eder mi demek ayrı.
o kitabı sen yazsaydın 3-5 liraya satmaya gönlün razı olacak mıydı bir sor kendine
  • rakicandir  (13.03.14 20:43:12 ~ 20:44:10) 
kitap gerçekten pahalı. rakicandir'ın dediği gibi 3-5 liraya olacak şey zaten değil ama 26 liraya da kitap olmaz, olmamalı. sanki o paranın ne kadarı yazara gidiyor ki?

yalnız türkiye'de kitaplar gerçekten çok pahalı. sadece yky'ye özel bir şey değil bu. hele yeraltı edebiyatı okuyorsan yarrağı yedin amnk. ayrıntı bizi tarumar etti.



yalnız şöyle bir şey var; siktir et 26 lirayı o kitap 50tl olsa yine alınıp okunur. o derece. ama benim tavsiyem de kütüphaneden edinmen yönünde.
  • papillon7  (14.03.14 00:13:45) 
Liste fiyatı 26 TL ama internet üzerinden sıfıra 18 TL'ye de satan yer var. Bazı sitelerde kargo kampanyaları vs de oluyor, daha hesaplı oluyor. Sonra da ne yazık ki yılların kitapçıları kepenklerini kapatıyor.


  • rare  (14.03.14 09:10:29) 
tek kitabı mı 26 lira bütün set mi? tek kitapsa pahalı. Bütün seriyse ucuz.

www.idefix.com

www.idefix.com
  • godsparticle  (14.03.14 09:34:41) 
nadirkitap.com

daha ucuzları da var burada 2. el tercih edersen.
ince memed ortalama 4 cilttir yanınevine göre, tek bir kitap değil.
  • baobap  (14.03.14 10:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.