[]

aras kargo kargoyu kaybetti galiba

ne yapılabilir bu durumda? n11'den bir şey almıştım bir de taşıma güvencesi mi ne var. dün istanbul'dan kargoya verildi en son istanbul aktarma'ya geldi gözüküyor gece 11'de hareket yok başka. müşteri hizmetlerini aradım telefonumu bıraktım biz bir bakalım gibi abuk bir cevapla döndüler. kargoma ulaşabilmek için en mantıklı yol nedir? bir bardak soğuk su mu içeyim?




 
aras öyle sana teslim olmadan bişey yazmazlar.teleşa gerek yok.


  • yekzeq  (12.03.14 13:59:12) 
Daha once hiç kargo gönderip almadınız galiba bu ne telaş


  • ishak77  (12.03.14 14:47:46) 
Sakin be babam! Adamlar 5 gündür uçağı bulamıyor! :)


  • gece lampulu  (12.03.14 14:59:21) 
normalde 1 günde gelirdi ya, en azından takip ederdim adımları. hepten gitmiş.

amerika'dan sipariş verdim daha sonra o ulaşacak ya bundan önce.
  • passion rules the game  (12.03.14 16:03:09) 
tamam işte en son aktarma merkezine gelmiş arabaya verilse yazar zaten orada. merkezden nereye kaybolacak?


  • Lim5  (12.03.14 19:24:31) 
en son dün gece merkeze gitmek üzere arabaya atmışlar. merkeze ulaşmamış yani mesafe 2-3 saatlik bir yol.


  • passion rules the game  (12.03.14 19:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.