[]

amazon kindle 4 hakkında sorular

1- bunda da kindle 3'te olduğu gibi sözlük yüklenip ingilizce kelimelerin üzerine gelince türkçesine bakılabiliyor mu?

2- wifi özelliği sadece amazon com dan ktap almak için mi yoksa her siteye girilebiliyor mu?

3- sesli kitap özelliği var mı?

4- ben sadece yurtdışı garantisi var diye biliyordum ama şunu buldum, 2 yıl garantisi olan ürün için şuradaki fiyat iyi midir:

urun.gittigidiyor.com

teşekkürler.

 
benim kindleda sözlük ekli ve evet üstüne geldiğinde kelimenin türkçesi değil de ingilizcesi gelior sanırım.. turkceyi de bulup ekleyebilirsin..

wifisi her siteye girmiyor sanki yaa... bi denemiştim belli siteler..
  • omonia  (11.03.14 16:18:33) 
ben sonradan yüklemedim. üstüne gelince oldukca kullanisli eng ve deutsch sözlük hazir geldi.

her siteye giriliyor gibi ama flash arayüzlü vs ise olmaz. youtube vs gibi ise gene olmaz. sözlüge vs giriliyordu ama simdi kafam kadar reklam ciktigindan alet ne yapacagini sasiriyor. videolu falan reklamlar bilakis. rss okumaya falan yeterli ama daha fazlasini önermem. zaten ev ortaminda vs baglaniyor eduroamda falan kafayi yiyor kendisi.

kindle 4te hoparlör yok. ses girisi de yok. "3.5 mm stereo headphone jack built-in stereo speakers (not supported by the Kindle 4)" wiki. elimdeki alette de giris yok zaten.

son soruya lafim yok. ben 49 euroya aldim. önümüzdeki günlerde süpriz bir indirimle yari fiyatina satacakmis cok daha kisa bir süre icin. normali 69 idi 49a ben indirimle almistim.

ps:bendeki de 5 olsa gerek. 4ten farki yok görünümde zaten.
  • portmanto  (11.03.14 16:30:05 ~ 23:57:48) 
fiyat cok kazık bence.. ben 69 dolara almıstım


  • omonia  (11.03.14 17:42:59) 
kindle 5 var bende.facebooka bile girdi.sesli kitap yok çünkü hoparlör yok


  • enginornek  (11.03.14 23:11:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.