[]

Samsung Galaxy S3 Telefonu kaybettim enteresan olay!!!

Malezya uçağı gibi kayboldu telefon

Telefon şirket hattı olduğundan takip edilebiliyor.
Telefon arabadan sinyal veriyor ancak arabanın koltuklarını, döşemelerini söktüm yok!

dün akşam saat 6 dan beri çalıyor en son gece 1 de sarjı bitti kapandı.
Dışarda yere düşmüştür diyeceğim ama bu yağmurda sağ kalması imkansızdı.

Samsung dive aktif değil, goolge device manager üzerinden telefonun modeli gözüküyor.

Nasıl bulucaz bu telefonu be duyuru? :(

 
telefon hattı şirket hattı olduğu için takip edilebiliyor
telefon kapanana kadar sistem üzerinde arabada olduğu gözüküyor (biz çıktık arabayla dolaştık başka yerlere baktık ve haritada gezdiğimiz yerler gözükmüş)

  • croswell  (11.03.14 10:16:06) 
Arabanın koltuk aralarına vs. Düşmüştür. Dünkü yağmurda dışarıda olsa zaten aranmazdı.


  • oyle memeye sutyen olsaydim  (11.03.14 10:24:46) 
gerekırse en ücra koselere hatta bagaja ve kaput altına dahı bakın acıl bı durumda veya acele ettıgınız bı surede oralarda bırakmıs olabılırsınız.


  • protrek  (11.03.14 10:34:19) 
valla bir arkadaşım tam bir sene sonra kaybettiği telefonu arabasında bulmuştu, arka koltukla bagaj arasında saçma sapan bir yerden çıkmıştı, köşe bucak arayın arabayı derim.


  • nerdeyim ben  (11.03.14 10:49:30) 
Arabayi servisine goturmeyi deneyebilirsiniz. Hangi koselere, bucaklara bir sey kactigini en cok onlar tecrube ediyordur diye tahmin ediyorum.


  • wpi  (11.03.14 10:55:13) 
yok en son polis bir arkadaşa arattık arabayı o da bulamıyor
ancak sinyal en son olarak arabadan gelmiş

  • croswell  (11.03.14 12:47:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.