[]

Polisin ucagi var mi?

Tc polisinin ucagi var mi? Varsa polis sevkiyatinda kullanilir mi?




 
Yok


  • zombi  (11.03.14 09:41:25) 
O halde gecen gun kaza yapan polis otobusu niye saat ankaradan musa saat 9daki ucak icin saat gece 3te ankarada olacak sekilde yola cikmislardi bir fikri olan?


  • f_d  (11.03.14 09:46:51 ~ 09:48:35) 
polisin yok ama devletin var.. hatta başbakanın birden fazla uçağı var.


  • mat couthon  (11.03.14 09:49:57) 
O halde bu haysiyetsiz haberciler niye bunu oldugu gibi, yani, devletin basbakani musta partisinin mitingini yapacak diye ta kayseriden cagrilan polislerin yine basbakanlik ucagina yetisirken kaza yaptigini, bu vahim olayda devletin imkanlarini particilik icin kullananlarin ve buna izin veren, plansizlikla belki de aceleye getirmis olan emniyet yoneticilerin sorumlulugu olabilecegini yazmiyor?


  • f_d  (11.03.14 10:06:56) 
@wanttodie +1

türkiye hocam burası, neyi sorguluyosun?

adam diktatörlük rejimi kurmuş, ölüye oy kullandırtıyor, ölüler yetmiyo suriyeden islamcı terörist sipariş edip sokaklarımıza salıyor, üzerine bu adama da oy kullandırtıyor.
  • Mackinaw  (11.03.14 10:21:59) 
Hacilar ben de trdeyim ama yanlisa yanlis demek lazim. Cunku herkese malum olmayabilir, bazi konular hayat akisinda unutulabilir ya da hayatlarda donem donem odaklar baska yerlerde olabilir.

Esas sorun yanlisliklari kaniksamak, siradanlastirmak.
  • f_d  (11.03.14 10:54:15) 
doğru diyorsun hocam katılıyorum, sıradan hale gelmemesi lazım bu tür şeylere alışmamak gerekli, 'lan türkiye burası' diyip geçersek biz de katkıda bulunmuş oluyoruz fakat bu artık sıradanlaşmayı da geçti ruh hastasına dönüşüyor insanlar teker teker, o açıdan çok da bi önemi kalmadı bir çok şeyin.


  • Mackinaw  (11.03.14 11:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.