[]

GM Discovery mi alayım,n'apayım?

Yenisi çıkacakmış diyorlar,bekleyeyim mi?Başka bir telefon mu alayım yoksa bu ikisini de s*ktir edip,n'apayım lan ben?




 
yenisinin bi numarası yok. fiyat aralığı söyelrsen daha efektif yardımlar olur


  • icim urperiyor  (11.03.14 00:15:38) 
Hepsi ayni hocam ya al birini gitsin. Gmd den memnun kalirsin ama


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.03.14 00:20:27) 
ben kullanıyorum çok memnunum, mis gibi telefon işte, en hayvani oyunları da oynadım, aynı anda bir sürü uygulama da kullandım, bana mısın demedi, ne takılma ne bir şey. illa gorilla glass ekran istiyorsan bilemem ama her şekilde 2000 liralık telefon da 2 sene sonra perte çıkacak bence.


  • r_u_h  (11.03.14 00:29:10 ~ 00:29:24) 
güncel mobil haberlerini takip ediyorum.Tr için yılbaşından sonra deli şeyler gelicek tarzı haberler geçiyodu.dedim yavaştan atayım kenara para.aha bu dediğimi çat alırım ama ne tıkırtı var ne sıkırtı.şimdi kenara attığım para g2 ediyor.o yüzden al gitsin hiç tartışmaya girme diyesim var.4.4'de garantilendi alette.ama sikerler diyip alırsın 2 gün sonra hepsi gelir bu sefer de.ihtiyacına göre şekillendir işte.iyi kötü idare eden bişey varsa elinde bekle.ilk dokunmatik,android deneyimin olacaksa bekleme.


  • aşksız prens  (11.03.14 00:53:56) 
ama yenisi 1000₺+ olacak deniy


  • Fakin idiyıts  (11.03.14 00:58:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.