[]

sağlıklı abur cubur ve atıştırmalıklar

mesela ben tuzlu olarak eti form mısır ve pirinç patlağı yada special k fesleğenli tüketiyorum tatlı kısmında ülker probis yada kayısı yiyorum ama kayısıyı sürekli tüketmek sıkıntı oluyor. sizin bunlar hariçi önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba? -meyve hariç çünkü meyve muhafaza edebileceğim bi dolabım yok-




 
sağlıklı ve "ülker probis" öyle bir dünya yok, önce bunda bir anlaşalım. onların proteinli yazdığına bakma sen.

fındık, kuru üzüm ve yaban mersini en iyi seçimler. özellikle yaban mersini bulabilirsen kesinlikle al. hem yararlı hem de harika tadı var.


bu arada yulaf ezmesi önereceğim ama tadının suntadan farkı yok. muz+bal+yağsız süt ile kombinlersen bir şeye benziyor.
  • papillon7  (10.03.14 22:16:22) 
aramaya "atıştırmalık" yaz zebil gibi çıkan duyurulardan ilgini çekenleri oku.


  • candanag  (10.03.14 22:18:15) 
o pirinç patlağından eti form a ve diğer ürünlerin tamamı vücudun anasını ağlatan kimyasallar ihtiva ediyorlar.

düşük kalori iddiası ve light olması vücudun doğasına uygun bir sağlığı desteklediğini göstermemeli. yıl oldu 2014 lütfen :)
  • kobretti  (10.03.14 22:25:36) 
badem, kuru üzüm falan olabilir. onun dışında kinder süt dilimi vs. belki.


  • megafon  (10.03.14 22:34:44) 
kivi bir şekilde saklanamaz mı dışarda acaba? bilmiyorum pek ben de ama şu sıralar kivi çok iyi gidiyor. bir tane kivi, biraz kaju, biraz da ceviz üçlüsünü tabağa doldurup yiyorum gayet yeterli oluyor. arada kivi, elma, kaju yapıyorum bu menüyü falan. haftada bir de lindt bitter çikolata alıyorum, 2-3 günde bitiriyorum zaten. ama meyve şart yahu, bir şekilde o işi çözmeye çalış bence.


  • tonoto  (10.03.14 23:00:18) 
benden önce yazanlar söylediğiniz şeylerin zararından bahsetmiş zaten, ben şunu eklemek istedim; meyve koyacak dolabınız yoksa mesela muz alabilirsiniz ya da azar azar alıp dışarıda bırakabilir (çoğu meyve oda sıcaklığına dayanır birkaç gün), olmadı canım önüne falan koyabilirsiniz, hele balkon vs varsa tam olur.
Onun dışında tuzla kavrulmamış kuruyemişlerden tüketin bolca, özellikle ceviz ve fındık. Tatlı olarak üzüm ve yaban mersininden gidebilirsiniz, blender varsa kullanabileceğiniz 1-2 avuç fındığı incecik olacak kadar çekip bir kaşık su eklenmiş kakaoyla ve bir adet olgun muzla karıştırıp çakma nutella yapabilirsiniz. Bal-kaymak, bal-yoğurt yine tatlı seçenekleri ama bal iyi olsun. Az olsun ama kaliteli olsun. Yine kaliteli ve yüksek oranda bitter çikolata da iyi gider, yüksek bitter çikolatayı zaten avuç avuç yiyemezsiniz, günde 1 kare falan işte.

ayrıca sağlıklı beslenmek için en iyi yöntem içindekiler kısmında ne olduğunu bilmediğiniz ya da sağlıksız olduğunu bildiğiniz şeyler yazan ürünleri almayarak olur. İçindekiler kısmını iyi okuyun.
  • whoosie  (10.03.14 23:09:38) 
çubuk kraker


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.03.14 23:14:29) 
Raf ürünü olup sağlıklı olan herhangi bir besin maddesi yok.


  • arnold schwarzeneger  (11.03.14 08:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.