[]

Bilgisayar uzmanları Yardım

Homestudio olarak da kullanacağım bir bilgisayar almak istiyorum. Aşağıdaki özellikler sizce nasıl?

özellikler: ASUS INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ 8 GB DDR3 2 TB HDD 4 GB NVIDIA GT640 WIN8.1


NOT: Bu işler için ekstra bir ses kartı vb. almak mı gerekir? ( fiyat bu arada 24" led ekranla beraber 3.110 TL iyi mi?)

 
ses kartı almam gerek mi diye sorduğuna göre bu işlerde yenisin anlaşılan. Evet alman gerekir ve markalarını şimdiye kadar hiç duymamışsındır. İşlemci, ram ve hd hızı en önemli faktörler, nete falan da bağlamamak iyi sonuç veriyor. Ayrıca monitor yatırımı ekran olarak değil hoperlör olarak algılamak lazım. sen en iyisi muziktek.net forumlarında biraz araştırma yap, ev stüdyosu kurmakla ilgili bi ton şey vara orda


  • thefin  (10.03.14 20:18:44) 
Ses kartı, hoparlör veya kulaklık ve işlemci büyük öncelikli. Amatör yapmaya başladın belli. Çünkü o kasalar 5000 dolardan başlıyor.


  • cetoxim  (10.03.14 22:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.