[]

livescore fenomeni?

Şimdi livescore olsun, maçkolik olsun bunlar anı anına skor hizmeti veren siteler. And dağlarının eteğindeki bir kasabada atılan gol, Sibirya'nın unutulmuş bir şehrinde gösterilen kırmızı kart, Antigua & Barbados ile Dominik Cumhuriyeti'nin oynadığı dostluk maçı'nın sarı kartları falan filan.

Fazla uzattım di mi? Tek sorum bu sistemin nasıl mümkün olduğu, nasıl işlediği? Bu adamların dünyanın her şehrinde bu işleri stadyumlardan anı anına takip eden adamları mı var? Bazen öyle oluyor ki radyonun bile canlı vermediği 2.lig maçlarının sonucu şak diye geliyor.

Nasıl oluyor?

 
sımdı soyle bişey var..bana gore mackolik gıbı yerlı fırmalar o bahsettıgın ulkelerdekı maclarda olan gollerı kartları vs baska sıtelerden araklıyolar.cunku hep 30 sanıye cıvarında gec yazılar...
bırde gecenlerde mackolik turkıye ıkıncı lıglerı maclarını ızlemesı ıcın adam arıyodu..bı form dolduruyodun atıyorum ben sırnakta oturuyorum dıyodun her hafta maca gıdıyorum falan dıyodun.onlarda kabul ederlerse senı macta kart oldugunda yada gol oldugunda onlara anında bilgi veriyosun..
ha bılmıyorum amme hızmetımı yoksa para karsılıgımı..

benım dusunceme gore livescore gibi buyuk fırmalarda bu olayı dunya genelınde yapıyo dıye dusunmekteyım..belkide uluslararası ajanslarla anlasma yapıyolardır.sonucta her macı en az 1 muhabır ızlıyodur..ajansda direk olarak bunlara bılgı verıyodur..
  • isott  (01.06.07 01:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.