[]

Uyku-uyanamama

Yine bir uyuyamıyorum ve uyanamıyorum sorusu ile sizlerleyim.
Sabah ezanından önc(4.30-5 gibi) diyelim uyuyamıyorum. Eskiden bu saatte yatınca uyanabilirdim 12 gibi şimdi uyanamıyorum, uyansam da yataktan çıkamıyorum. Bazen yeşil reçeteli ilaçlar kullanıyorum (ve evet, doktor verdi) ancak öyle uyuyabiliyorum. Hani bazen çok yorgun olursun ama uyuyamazsın, devamlı öyle hissediyorum kendimi. Gün içinde dehalsiz yorgu oluyorum. En azından az uyku uyusam bile uyanabilmek istiyorum. Bi yardım edin yaw.



 
tiroidine ve şekerine baktır


  • kirazıseviyorum  (10.03.14 17:34:25) 
@cigerdelen, fazla hareket etmiyorum aslında, genelde evdeyim. Eskiden evde spor yapardım ama onu da yapamıyorum pek.
Şekeri de gece yememeye çalışıyorum.

@kirazıseviyorum, aslında tiroid baktırmak istiyorum ama şeker aklıma gelmemişti. Şimdi düşündüm de şekerim çabuk düşer benim.
  • cy7  (10.03.14 17:43:22) 
sigara çok yorar insanı. enerjisini götürür. sigara içiyorsan bir hafta içme, değişime inanamayacaksın.


  • yirmisantim  (10.03.14 18:42:15) 
herkesin dediğine ek olarak b12 eksikliğinden de şüphelenebilirsin. feci halsizlik yapabiliyor.


  • görünmezkaza  (10.03.14 20:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.