[]

İş görüşmesi için nasıl giyinmeli?

bayanım. formal giyinmekten nefret ediyorum ancak iş görüşmesine gideceğim şirketin nasıl bir giyim politikaları var onu da bilmiyorum. tek bildiğim bir danışmanlık şirketi.




 
Çok salaş olmayın, öyle pantolon/etek-ceket takım giyinmenize gerek yok. Gömlek önemli bir ayrıntıdır yalnız ilk izlenim için. Daha derli toplu bir hava veriyor. V yaka bir kazak/hırka içine gömlek, altına da çok salaş olmayan bir pantolon, eğer sade olduğunuzda solgun görünüyorsanız, hafif bir makyaj, abartı olmayan aksesuarlar (küpe, saat yeterli); oldu bitti işte.


  • istinyede bekle  (10.03.14 14:22:05) 
Neden gerek yok anlamadim? Kesinlikle jilet gibi giyin. Koyu renk etek-ceket ve gomlek. Topuklu pabuc. Saclar derli-toplu, fonlu. Makyaj hafif. Taki abartisiz, mumkunse sik bir saat. Formal giyinmekten nefret etmen dresscode lara uymama serbestini vermemeli, hele ki hic bilgin olmayan bir yere gidiyorken. Calisma hayatin boyunca boyle giyinecek olabilirsin.


  • kerbeee  (10.03.14 14:31:19) 
Onlar casual takılsa bile formal giyinmek bişey kaybettirmez, onlar formal giyerken casual gitmek ise kaybettirebilir.

Ayriyeyetten formal giymek her zaman ilk intiba için en iyisidir
  • giderbey  (10.03.14 14:33:42) 
en resmi nasıl giyinebiliyorsan öyle giyin. şimdi giyinmicen de ne zaman giyincen.


  • kelepir  (10.03.14 14:35:00) 
ne yazık ki hala ye kürküm ye hesabı işliyor. zamanında okuldan çıkıp görüşmeye gitmiştim. takım giymedim diye teknik soru üstüne soru sorup beni bozmaya çalıştılar.

sonar baktım bunların niyeti adam gibi mülakat yapmak değil, ben de geriye kaykılıp kahvehane sıtayla ayak ayak üstüne attım, kafama gore takıldım

kısaca ye kürküm ye
  • yemrem  (10.03.14 14:36:51) 
kotonda yada mangoda (mango suit koleksiyonu) satilan kumas elbseler var onlar cok kurtarici oluyor. ben etek ceket yerine gri renkli diz hizasinda bir kumas elbiseyi tercih ediyorum. üzerine uygun bir ceket veya triko hirka giyebilirsin.


  • painted bird  (10.03.14 14:40:21 ~ 14:42:13) 
painted bird +1

elbise çok rahat gömlekti pantelondu tek parça bi şey giyinip gitmek en rahatı.
  • nick konusunda kararsizim  (10.03.14 14:51:28) 
kalem etek, ipek gömlek


  • [silinmiş]  (10.03.14 14:53:17) 
yemrem+1


  • porn star  (10.03.14 16:10:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.