[]

hangi utuyu alsam

eksi duyurunun son utuculeri,
evdeki utu malulen emekliye ayrildi ve yenisini alma zamani geldi. arastirdim karar verdim, philips azur 4870 almak uzere gittim ki kafam karisti. hem ev kucuk koyacak yer yok hem de fiyatlari asiri pahali diye hic kazanli utu almayi dusunmuyordum ama delonghi vvx1475 modeliyle karsilastim. hem ufak tefek, kazani oyle devasa degil hem de fiyati 249 tlye dusmus kampanyada. tek sorun kullanim sirasinda kazana su ilave edememek gibi gorunuyor ki, ben de zaten tek seansta o kadar uzun sure utu yapamam. buhar basinci 90 dk/gr-4.5 bar imis. kazanli utulerin diger normal utulere gore avantaji hafifligi ve buhar gucunun fazla olmasi diyolar ama 90 gr/dk az mi orta mi iyi mi hicbir fikrim yok ki diger normal utude bu rakam 200 gr/dk olarak gorunuyor ama delonghinin en yuksek kazanli modelinde bile 120 gr/dk-6 bar buhar gucu.

ne dersiniz?

bu mu: www.mediamarkt.com.tr

yoksa bu mu: www.bimeks.com.tr


ps. evde bey coluk cocuk utusuz pantol gomlekle geziyolar, cok magduruz. acil almam lazim utu.

ps 2. utu yapmaktan nefffffret ediyorum.

 
90 gr/dk ortalama bir buhar basinci. hatta biraz az tarafinda. ama delonghi nin o modeli buyuk ihtimalle 4.5 bar civarindadir. ki bu 90 gr/dk yi iyi gormenize sebep verebilir. o yuzden bu model bir delonghi isinizi cok rahat gorur, utu surenizi gayet kisaltir.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (10.03.14 12:40:21) 
marka ve modelleri hakkında bilgi sahibi olmamakla beraber, 8-9 yıllık kazanlı ütü kullanıcısı olarak memnuniyetimi belirtmek istedim. Bana Almanya'dan gelmişti Tefalin eski modellerinden, hiç bir bozulma-sıkıntı yaşamadım ve ütü yapmamı baya kolaylaştırdı diyebilirim. ben de çok büyük bir evde oturmuyorum, fakat illaki koyacak düzgün bir yer bulunuyor. de longhi kazanlı ütülerine dair yorumlara bir göz atın derim ve aklınıza yatarsa tercihiniz kazanlı ütüden yana olsun.

EK: daha dün gece yaptığım ütüye dair bir ayrıntı vereyim. bir kazan ile 8 (çoğu %100 pamuk) gömlek ütüledim ve kazanı bitirdim, yaklaşık 1 saatimi almıştır, muhtemelen geleneksel tip ütülerde bu süre daha uzun olur, uğraştırırdı beni.
NOT: ütü açıcı spreyler ile desteklersen zor zamanlarda vakit ve enerji tasarrufu sağlarsın, şunun gibi www.rossmann.com.tr
  • candanag  (10.03.14 12:43:12 ~ 12:49:11) 
@candanag; sanirim bu model delonghinin eski bir modeli ve magaza da stoklarindaki bitirmeye calisiyor. bu yuzden fiyat boyle dusuk, normalde 399 tl imis fiyati. delonghinin kendi sitesinde bile utu artik gorunmuyor. kadinlar klubu de dahil butun yorumlara baktim ama bu urun hakkinda bisey bulamadim. utu diyince zaten phillips, tefal ve delonghi diyor herkes. phillipsin almayi dusundugum modelini herkes cok methediyor ama delonghinin spesifik olarak bu utusu hakkinda bi yorum yok.


  • halanne  (10.03.14 12:52:23) 
Delonghi guzel, ama daha guzeli homend, hem seramik taban, hemde su ilave edebilirsiniz. Musteri hizmetleri de cok cok iyi. Philipse falan para dokmeyin, homendden cok memnunuz.


  • primetime  (10.03.14 16:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.