[]

bir delinin hatıra defteri

istanbul'a gelmiş. Bilet nasıl bulabiliriz? kaç gün önceden satışa çıkıyor ve çok süre geçmeden biter mi ankara'da olduğu gibi?
gün içinde bir arkadaş yazmıştı ama sanırım silmiş duyurusunu bulamadım.



 
  • sezercik yavrum benim  (09.03.14 22:59:37) 
@sezercik 'yavrum benim' erdal beşikçioğlu'nun oynadığı oyundan bahsetmiştim.


  • karsinin aksisi  (09.03.14 23:02:12) 
@mucizem kaç gün öncesinden çıkıyor bilet satışa. gerekirse sabah 6da gidelim alalım şu bileti.


  • karsinin aksisi  (09.03.14 23:03:18) 
gelmiş geçmiş en overrated oyun sanırım.. erdal beşikçioğlu'nun oyunculuğuna laf etmiyorum seni de tenzih ederim ama;
hayatında gogol okumamış/okumayacak, oyunun yönetmeninden, ne anlattığından bile haberi olmayan, oynayan adamın adını bir kaç sene evveline kadar muhtemelen duysa tanımayacak insanların kapılarda izdiham yaratması tek kelimeyle gülünç.
oyun seyretmeye değil, dizi karakterini canlı görmeye gidiyorlar.
sonra da bir delinin hatıra defteri kapalı gişe oynuyor oluyor.
ayrıca asla bir "ben ruhi bey nasılım" başarısı yakalayamayacak oyundur.

cevap; evet, çok süre geçmeden biter. ankara'da isimle satmaya başlamışlardı, ist.da benzer durum yok sanırım. sadece sayı kısıtı var.
15 gün önce satışa çıkıyor.
  • jimjim  (09.03.14 23:10:26) 
çarşamba günü için programını yaptım, erkenden gideceğim ilk sıradan alacağım o olmazsa profesyonel'i alacağım. tüm gişelerde satışa çıkıyor mu peki? küçükçekmece sahnesine gitsem alabilir miyim?


  • karsinin aksisi  (09.03.14 23:13:06) 
istanbul'a gelenin onun oynadığı oyun olduğuna emin misiniz? internette bulamadım.


  • bass solo take one  (09.03.14 23:13:47) 
@bass solo take one eminim. istanbul devlet tiyatroları internet sitesinden bakabilirsin.


  • karsinin aksisi  (09.03.14 23:15:30) 
12 mart çarşamba günü; 25 marttaki oyun için,
14 mart cuma günü; 27 marttaki oyun için,
16 mart pazar; 29 marttaki oyun için bilet alabilirsiniz..
Yapmışım planımı programımı sizinle paylaşayım dedim neyse ki bugün aldım da bunlara gerek kalmadı..

Saat 06:30 da gişe önünde olacak şekilde yola çıkarsanız ilk sırada ya da 2. sırada olabilirsiniz.. Alma şansınız artar.. Tüm gişelerden satış var zaten en yakını seçersiniz, ben bugün alamasaydım annem bir gişeye ben başka gişeye gidip deneyecektik gerek kalmadı :)

Bugün küçük sahnede yaşanan problemden dolayı (mucizem kullanıcı adlı kişinin bahsettiği mevzu) kesilen biletler sisteme geri iade edilince internetten de satın alma durumu olabildi.. Mümkünse kendiniz gişe önünde beklerken saat 10:00 itibariyle sürekli internetten kontrol edebilecek birini de bulabilirseniz iyi olabilir belki benzer sorunlar yine yaşanır şans işi.. Normalde 10:01 de tükenirken ve internetten hiç alınamazken saat 10:30 a doğru internetten satış gerçekleşti.. Telefonunuzun özelliğine göre kendiniz de deneyebilirsiniz tabii..
  • mutekebbir  (09.03.14 23:20:14 ~ 23:22:01) 
kuyruğa girecek abiler ablalar sizlere sesleniyorum lütfen 4 5 bilet alıp allahsızlık yapmayın, zira sizden sonra(ki bunu yaptıysanız kuyruğun başını çekiyor olduğunuzu söyleyebiliriz) gelen kişiye bilet kalmıyor, pls.
şimdi bu sözümle vicdan azabı çeken varsa biletini satmak için mesaj ışığımı yakabilir.

  • pamuk helvalar cebe  (09.03.14 23:40:37) 
arkadaşlar tam bu noktada karaborsayı önlemek için ankara da biletlerin tc kimlik numarası ile satıldığını duymuştum, iyi olmuş demiştim kendi kendime ama sanırım burada böyle bir durum söz konusu değil.


  • karsinin aksisi  (10.03.14 00:48:35) 
Burada bir kişi en fazla 4 bilet alabiliyor.. Gişede işler karışınca anlaştık herkes iki bilet alabildi, işlem hızlandı ve daha fazla kişi bilet alabildi..
İşin garibi diğer günler için de geçerli olan bir durum; her gişe ortalama 6-7 bilet basıyor, toplasan 6 tane gişe var, geriye kalan biletler nerede.. Ben bugün bizzat ankara'dan bu konuda memurlara uygulanan baskıya şahit oldum.. Birileri bir işler karıştırıyor ama anlamadım, çok sinir bozucu bir durum..
Sıramızda tiyatroda çalışan biri vardı o da alamadı hatta en son keşke akşam eve gitmeseydim de sabah ilk sırada olsaydım diye serzenişte bile bulundu..
Nereye gidiyor bu biletler?
Bu biletleri böyle haksız elde edenler salona girdiğimizde çoktan yerlerinde oturuyor olurlarsa da hiç şaşırmayacağım..
  • mutekebbir  (10.03.14 01:33:56 ~ 01:41:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.