[]

SAÇA KINA???

Merhaba. Sacim siyahti ama rengi acildi. Ve çok yiprandi. Yanik gibi duruyor. Daha önce sacimi hic boyamadim kinada yakmadim. Hint kinasi çok kotu diyorlar dokuyormus saci. kinayla ilgili efsaneler doğru mudut . daha önce yapip memnun kalan var midir ?




 
Hint kinasi degil de ben normal kina yakiyorum. Sacim koyu kahverengi. Isikta guneste falan hafif kizil gorunuyor parliyor falan. Ben memnunum acikcasi sacimi hic boyamadim iyice beyazlamadan da boyatmayi dusunmuyorum.

Dokulme konusuna gelince bisi soyleyemicem sacim belime kadar geliyor haliyle uzun olunca dokuluyor ama asiri da degil. Kina yakarken baya bi yag cay yumurta falan da koyuyorum besledigini dusunuyorum. 5 6 yildir yakiyorum ya kotu geldi kina bana diye dusunmedim hic
  • kullanicadi  (09.03.14 18:15:09) 
bi qız vardı. saçları parıl parıl parlardı.

naabiyon qı bu saçlara? dedim.

kına yakıyom, sonra onun üstüne bi daha kına yakıyom dedi.

ben öyle güzel bi renk ve parlama görmedim! bildiğin koyu bordo gibi ama saçın gendi rengi gibi duruyodu bööle.
  • compadrito  (09.03.14 18:27:51) 
Normal kına kullanmanı tavsiye edrim. Ben aktardan alıyorum kınayı, içine bir tatlı kaşığı zedeçal, bir kaşık zeytinyağı (istersen yumurta sarısı da koyabilirsin ama biraz ağır kokuyor kafada malum)ekliyorum, suyla güzelce karıyorum. Bir kaç saat dinlendirdikten sonra küvetin içinde güzelce saçıma yediriyorum. Streç filmle kafayı sarıyorum. Bir de tülbent bağlıyorum. En az altı saat ( gece uyuyorum genelde ) kafada tutyorum. Sabaha yıkadığım zaman, cillop gibi kızıl pırıltılar saçıyorum. Tavsiye ederim :)


  • old possum  (09.03.14 18:34:50) 
old possum,

ağzım sulandı qı! gocan streçi açıp gafanı yalamıyo mu?
  • compadrito  (09.03.14 18:37:18) 
@compadrito; Yok, o kokusundan nefret ettiği için o gece yanıma yanaşmıyo :) Ama doğal görüntüsünü seviyo. Saçım beyazlayana kadar kınaya devam. Sonrasını düşünürüz.


  • old possum  (09.03.14 18:39:47 ~ 18:40:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.