[]

Londra seyahati

Londraya gitmeyi planliyorum 4 5 gunlugune. Arkadasim var orda onun yaninda kalicam ama gunluk ne kadar harcayacagimi hesaplamak istiyorum. Ne kadar harcarim? Oxfordda kalicam ordan londro yolculugu bi kac kere ama her gun degil. Zaten erken alinca 1 paundmus biletler. Arkadasim alir onceden. Ogrenci adamim lukse kacmamaya calisirim ama les gibi de gezmeyelim yani. Ne kadar tutar sizce?




 
üstünde her daim 250 sterlin, bankada da 1000 sterlin olsun. Kötü zamanları da dusunmek lazım.


  • anonymice  (08.03.14 23:08:47) 
ne yer ne içersin, nerelerde tozarsın, bunlara göre değişir, ama kesin olan şu var ki İngiltere pahalı memleket, Londra daha da fazlasıyla (kur sebebiyle baya baya pahalı gelecek her şey şimdiden alıştır kendini). sightseeing tour lar 25 pound mu neydi oha demiştim katılmamıştım, Hyde Park'a bi uğrarsın allahın emri! diyelim o kocaman parkta dolanırken es kaza susadın, bi su alayım dedin, Hyde Park'ın ortalarındaki cafede 0,5 su 2 Pound, hemen hızlıca bi içler-dışlar çarpacaksın orada, yine oha diyeceksin.

gece hayatına dalmadığını (1,2 bira falan bir mekanda gece hayatından saymıyorum) gezdin, yedin-içtin mütevazi bir şekilde (lüks lokantalarda değil ayak üstü atıştırmalık yerlerde yediğini varsayalım) , hadi kimseye bir hediye almadığını da düşünelim. günde 50 pounddan yukarı harcayamazsın bu durumda. amma velakin, diyelim ki keşsin, nikotinsiz kalamam, ölürüm-biterim diyorsun, günde 1 paketi deviririm diyorsun 8-9 poundu oraya harcayacağını unutma. bu koyucu husustan ötürü kaçağa yönelmiştim o bile 5-6 pound.

fast-food yemeyen ve kaliteyi önemseyen birisi olarak bir de mekan tavsiyesi vereyim yemek için: Trafalgar Meydanındaki Kilisenin bodrumunda açık büfe olayı var, yemekler kaliteli, F/P çok iyi.
  • candanag  (08.03.14 23:12:48 ~ 23:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.