[]

Dünyada sapıklar artıyor mu

www.acunn.com

yani kız arkadaşı niye gidip köpeği iğfal ediyor bu mahlukat


 
sendeki göt ondada var demek istemiş olabilir.


  • Manas  (08.03.14 21:41:21) 
artıyor değil de iletişim imkanı arttıkça ortaya çıkıyor gibime geliyor benim. insan her zaman insan.


  • gurur  (08.03.14 22:32:22) 
  • illegalstar  (09.03.14 00:35:46) 
bu tür şeyler anadolunun ve doğunun bir çok köyünde vs doğal karşılanan şeyler, kültürümüze işlemiş bir şey zoofili.

yani genelleme yapmak istemem fakat köylerde yaşayan insanların çoğu insanlıktan çıkmış durumda, tepelerinde biri olmayınca biri bir şey yapıyor, hoşlarına giderse hepsi yapıyor o eylemi ve bu normalleşiyor onlar için.

yüzyıllardır olan şeyler bunlar, sadece türkiyede değil dünyanın 4 bir yanında, insanoğlu hatalı bir ırk ve git gide daha da beter hale geliyor, bir çok psikolojik sorun var insanların kendi kendilerine yarattıkları ve çözüm bulamadıkları, medenileşme denilen olgu arttıkca insanın doğası bozuluyor, elimizin altında sosyal medya denen gudubet olunca da bu tür vakalardan haberdar olmamız kolaylaşıyor.

tam şu an bile adım kadar eminim ki dünyanın bir yerinde öyle kan donduracak bir şey oluyor ki bi haberimiz olsa hepimizin hayatını söndürür.
  • Mackinaw  (09.03.14 00:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.