[]

Warcraft III harita sorusu

Lok tar ogar!

bi harita arıyorum, bundan yaklaşık 7-8 yıl önce oynardım, internet cafe'den aldığım cd'nin içinden çıkmıştı. adını buldurana 40 yıl duacı olurum.

haritamızın mantığı biraz dota, biraz tower defense gibi. ama dota'dan daha büyük bir harita.

bir base'imiz var. base'imizde ana kalemiz var onu yıktırmamaya çalışıyoruz. karşıda da aynı şey var karşıdakinin ana kulesini yıkmaya çalışıyoruz. zibil gibi creep geliyor (karşı taraf demon bu arada).

bizim kaleden karşı kaleye giden toplamda 3 ana yol var. bunlar çeşitli arayollara falan da ayrılıyor tabi. bi tane hero seçiyoruz başta. bu heroyu 25 level'a kadar sanırım geliştirebiliyoruz. heromuz kral oluyor ama vurduğunu indiriyo ondan soora tabi. sonrasında kitaplar falan satın alarak geliştirebiliyoruz heroyu.

levelımız arttıkça baseimize çeşitli çeşitli farklı kuleler falan dikebiliyoruz. bunları upgrade edebiliyoruz. unit üretemiyor olmamız lazım ama computer bizim side'ımıza creep üretiyor olabilir hatırlamıyorum o kadar.

karşı tarafın base'inde dev gibi demonlar var. ama hayvani yani böyle. herbiri kodumu oturtuyor. 5-10 tane var bunlardan içe gittikçe daha da güçleniyorlar falan.


bu kadar hatırlıyorum sanırım. biliyorum zilyon tane harita var da belki bilen vardır. bi buldurun be =/




edit: buldum buldum buldum: www.epicwar.com oleeey. herkes çok sağolsun :)

 
x hero siege.


  • false pretension  (08.03.14 20:25:01) 
10 hero siege de olabilir


  • false pretension  (08.03.14 20:32:18) 
@false pretensio abi buna epey benziyordu eyvallah bunu da oynayacağım tabi ki.

ama yolları bu kadar cetvelle çizilmiş değildi diye hatırlıyorum. ve son boss'a 3 farklı yoldan da gidebiliyoduk. dota'daki gibi idi yolların mantığı :)

10 hero siege'ı deniyorum şimdi 10 hero siege
  • golan trevize  (08.03.14 20:32:25 ~ 20:32:58) 
evet evet 10 hero siege gibi. sanırım eski versiyonuydu benim oynadığım. bizim base'imiz buzluydu çünkü lavlı demonik değil. ama çok teşekkür ederim tekrardan hocam =)


  • golan trevize  (08.03.14 20:37:15) 
hehe ne demek :) 10 hero siegein lavlı ve buzlu olanı var. o zaman buzlu olandır senin dediğin


  • false pretension  (08.03.14 20:52:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.