[]

ne yapmalıyım? lütfen yol gösterin

şuan halihazırda doğu akdeniz üniversitesi'nde hazırlık okuyorum. 20 yaşındayım. ama bir türlü bu şehre alışamıyorum. sıkıntıdan başıma ağrılar giriyor. okulu bıraksam eve gidip ne yapacağım? ailem zaten karşı çıkıyor. bölümden falan memnunum da ortamdan ve kıbrıs'ın sıkıcılığından hiç memnun değilim. ayrıca memnun olmadığım daha birçok şey var. istanbul'da yaşıyorum normalde ve ordan ayrılmak istemiyorum. okulu bıraksam mı, kayıt mı dondursam? kayıt dondurma istediğim zaman kaldığım yerden devam edebilirim anlamına mı geliyor? ne yapayım sizce? çok kafam karışık.




 
bölümden memnun değilim deseydin bırak diyecektim ama bitir okulunu.


  • instant crush  (08.03.14 15:49:14) 
okul dediğin göz açıp gapayasıya geçen bi süre.

bi baltaya sap olmamışın hayâtı bi türlü geçmek bilmiyo ama.
  • compadrito  (08.03.14 16:05:28) 
kas bitir. kendine hobiler edin bu arada, kafa dağıttırır biraz olsun.


  • parola58  (08.03.14 16:32:14) 
Kuzenim ordan mezun oldu geçen yıl. Istemeyerek gitmisti. Geri gelirken kahrolarak geldi ayrılıyor diye. Bölümünüzden memnunsanız çevrenizi genişletip eğlenceli hale getirmeyi denemenizi öneririm.


  • optimist vs pesimist  (08.03.14 17:18:07) 
istanbuldaki bir özel okula yatay geçiş yap?

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş diye bir şey çıktı. Araştır onu.

Yani sınavdan aldığın puana göre, o yılki puanlar üzerinden aynı bölüm olmak koşuluyla tekrar tercih yapar gibi yatay geçiş yapabiliyorsun. Ortalamaya gerek olamadan.
  • hatunlarin tercih ettigi pic  (08.03.14 18:20:00 ~ 18:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.