[]

Yüksekokul mu? Bir sene dershane mi?

Selam duyuru sakinleri .Bu ikilemde kaldım ve ne yapsam bilmiyorum. Bu sene sınava gireceğim ama pek umut yok :( Sizce bir sene daha hazırlanıyım mı yoksa 2 senelik meslek yüksekokula gideyim mi? Bir akıl verin gözünüzü seveyim.




 
asla gitme.
sabret, 1 sene dershane hiç bir şey değil, su gibi geçer zaman

  • jimjim  (08.03.14 15:18:59) 
dersane. yüksek okulda bi tane oç hoca takıcak, kızın ya da erkeğin birine takılıcan dgs yalan olucakç git dersaneye bi sene daha hazırlan.


  • parola58  (08.03.14 16:34:55) 
dgs'yle geçiş olabilir, çevremde yapan var öyle çok imkansız değil. sorular da zor değil ama bölümün önemli bu konuda.

4 yıllık aöf seçeneği var.

aslında olay yine sende bitiyor. eğer kendime güveniyorum, zaman kaybetmek de istemiyorum dgs yi hallederim ben diyorsan dgs mantıklı gibi ama dediğim gibi bölümünü bilmediğim için sadece aklımdan geçeni yazıyorum.
dgs falan riske atamam, tercih yapıp bir yerine iki yıl bekleme ihtimaline karşıyım dersen tercih yapma bile. bekle. ama o bir yılda çalışırım ben eminim, diyorsan bekle yine.
  • uzunuzunilgi  (08.03.14 17:44:14) 
2 senelikten dikey geçiş yaptı tanıdığım biri şu an boğaziçinde bölüm birincisi. gidersen dgsye girebilirsin.


  • instant crush  (08.03.14 17:45:14) 
hafta içi dershane çok eğlenceli ama eğlenceli yani. çalışma olayını doğru yapabilen biri değilse boşa kasma. ben de öyle bir sene geç girdim puanımda hiç değişiklik yoktu çünkü 1 sene gezdik.


  • kirazıseviyorum  (08.03.14 17:46:10) 
#stack hocam elektrik ve elektronik düşünüyorum veya mekatronik


  • chef creative  (08.03.14 18:54:34) 
hazırlan


  • mrenton  (08.03.14 18:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.