[]

Oyun bilgisayarı aldım. Şimdi ne yapacam?

Her bi şeysini aldım.
Kuracam yarın.
Bi Optik sürücü almadım.
Bi de windows almadım daha.
Başka bilgisayardan Windows kurulumunu USB'ye geçirip, USB'den kurmak en kolayı mı?
Windows 8 ucuz nerden bulunur? ya da malum yerde güvenilir iyi olan var mı? (özelden öneriniz)

Oyun bilgisayarına önerilecek neler olur? yazılım vs.
oyun oynamak dışında :)

 
valla ilaçlı windows kullanıp sıkıntı yaşayanı duymadım daha (modifiye edilmiş sürümler hariç) ama internetten banka hesabına giriyorsan falan mutlaka orjinal al. öğrenciysen @edu uzantılı mailinle dreamsparktan beleşe win8 indirebiliyormuşsun denemedim bilmiyorum. bunun dışında ilk önce steam kur kampanyaları takip et veya para vermem diyorsan www.bolumsonucanavari.com bu siteden oyun incelemelerine bakıp tor.sitelerinden indirebilirsin. başka bilgisayarın lisansını yeni bilgisayarına geçiremezsin bu arada.


  • zombie0  (08.03.14 05:33:28) 
-Windows 8 kurmanızı pek önermem. Bazı oyunlarda sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum.

-USB den kurulum basit bir işlem. bootable bir usb yaptıktan sonra windows dosyalarını kopyalamanız yeterli.

- 5+1 ses sistemi alarak oyunlardan daha büyük keyif alabilirsin.
- Oyunlara özel konsol da alabilirsin. (direksiyon, joystick )
  • janavarorion  (08.03.14 08:43:57) 
win8 kullanıyorum. hiçbir oyunda sorun yaşamadım. ilk çıktığında 30 liraya almıştım hehe


  • bira sisesi kapagi  (08.03.14 09:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.