[]

6 İnç Ekranlı Telefon Kullanılır Mı?

Cebimize sığar mı telefon? Tek elle kullanabilir miyiz? Düşüncelerinizi alayım.

Telefon bu: www.bimeks.com.tr

Edit: Oysa çok ısınmıştım nokia'a, neden beğenilmiyor?

 
6inc kullanir ama nokia kullanilmaz.


  • kutsalbok  (07.03.14 23:13:20) 
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (07.03.14 23:13:41) 
zar zor. ben note 2 kullanıyorum sanırım 5.5 inç ve cebe sokup çıkarmak her zaman kolay olmuyor eğer dar cepli bir kot pantolonsa ama neyse ki benim çoğu pantolonum bol cepli kanvas. tek elle de zar zor da olsa kullanılabiliyor ama 6 inç oldu mu imkansızdır sanırım.

tek elle kullanılması imkansız bir telefona da o kadar para verilmez bence.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.03.14 23:24:53 ~ 23:25:04) 
nokianın kalın çerçeveleriyle çok zor.


  • aşksız prens  (07.03.14 23:32:49) 
kutsalbok +1


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (08.03.14 01:33:39) 
Ben note 2 kullaniyorum ilk basta buyuk diyen arladaslarim su anda note 3 kullaniyor. Kusura bakma ama nokia almak su an icin tamamen aptallik olir iphone karsiyim ama iphone al nokia alma dostum. Buyuk ekran istiyorsan ve acelan yoksa eylulu bekle. Beklemem diyorsan samsung veya lgye bi bakin. Hatta dun lg z ultra diyr bi sey gordum o ne oyle ya. Bu yaz sonu telefon degistirek biri olorak lgye yakinim. Ama note4 u bekliyorum iste.


  • kutsalbok  (08.03.14 11:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.