[]

çalışırken rusça öğrenilir mi?

bildiğin memursunuz ama cumartesiniz de dolu, elinizde sadece pazar var. pazarları kursa giderek, hafta içi de sıkı bir çalışmayla (hiç yoksa günde en az 1 saat ayırarak, ama her gün) rusça'da bir yerlere gelmek mümkün mü?

not: mecburiyet de var ama ondan ziyade rusça sevgisi söz konusu.


 
ben de aynı şartlarda kursa gitmiştim ama haftaiçi. 6:30-10 kursta oluyordum, 6da mesaiden çıkıp yetişiyordum. öğrenilir hem de o yorgunluğun üzerine o kadar güzel geliyor ki. ben şimdi hepsini unuttum o ayrı.
en az bir kur gidin ona göre karar verin.

  • Sarix  (07.03.14 20:25:48) 
şimdi cesaretini kırmak için onlarca insan doluşcak buraya. sen kulak asma. disiplinli bir şekilde çalışırsan, hem de severek öğreniyorsan mutlaka bir yerlere gelirsin. ama 6 ay sürer ama 1 yıl. fakat mutlaka aşama katedersin. kolay gelsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (07.03.14 20:26:12) 
rusça konuşulan bir ülkede günde 2 saat çalışma ve özel ders ile 3 ayda orta seviyeye gelmiştim. bence mümkün ama rusça konuşulan bir yerde yaşama imkanın varsa o süre kısalır ya da uzmanlık artar.


  • ozdek  (11.03.14 19:50:55) 
günde 1 saati aksatmadan, usanmadan yapabilirsen çok rahat olur


  • buhebu  (11.03.14 20:09:37) 
online olarak görsel ve işitsel materyal kullanılan bir web sitesi hizmete giren dildir. web sitesi yeni açılmış olup her gün en az 1 ders görsel ve işitsel içerik sağlanarak güncellenmeye devam edecektir. kiril alfabesinden başlayarak kelime, dil bilgisi, testler, işitsel telafuz örnekleri, işitsel ve görsel diyaloglarla devam ederek rusçaya dair en geniş konu anlatımlı bir web site olmayı amaç edinerek tarafımca yapılmıştır :)

girin, kullanın, kullandırın :) eleştirilerinizi yeşillendirerek bana iletebilirsiniz. şimdiden teşekkürler :)
  • ironiden anlamayan dunyasiz  (02.10.14 14:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.