[]

Fas'ta gidilecek, görülecek yer?

Selamlar efenim,

Dedik ki bir Fas'a gidelim ama hangi şehre? şöyle yaklaşık 5-6 günümüz olacak orada, ben Fez-Marakeş-Kazablanka diyorum, siz ne diyorsunuz, nerelere gideyim, nasıl gideyim? Bir de Fez e mi yoksa Marakeş e mi uçakla inmek daha iyi olur bir rota belirlemek açısından?


 
şuna biraz göz gezdirin isterseniz
eksisozluk.com

  • bikedigördüm  (07.03.14 19:22:27) 
ben fas'ta çok fazla vaktimin de olmaması dolayısıyla marakeş'e gittim, 3 günlüğüne. 3 gün biraz fazlaymış ama iki tam ideal. oradan kazablanka'ya giderim diyordum ama kaldığım hosteldekiler bana kazablanka'da hiçbir şey olmadığını, güzel bir yer ama neden çok turistik olduğunu anlamadıklarını söylediler. dolayısıyla gitmedim. ama fez'i çok övdüler. vaktim olsa oraya da giderdim.
marakeş'te 2 gün kalıp sonra bir gece çöl turuna çıkıp çölde çadırlarda kalmak çok zevkli olabilir. öyle çok inanılmaz pahalı da değil.
başlangıç olarak fez marakeş çok fark etmez diye düşünüyorum. fez konusunda tam emin değilim ama marakeş tam bir tipik afrika'dan nasibini almış, eski, karmaşık bir müslüman kenti. bir anda kendinizi orada bulunca bi dumur olabilme ihtimali var. belki fez de öyledir ama bilmiyorum.
ben olsam önce 2 gün marakeş, sonra günübirlik kazablanka ve kalan günlerde de fez'de takılırdım heralde sizin planınıza göre.
  • tannen  (08.03.14 11:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.