[]

eldiven ve mumkunse maskeyle tras yapan berber?

adres verin de ziyaret edelim. gina geldi yagli ellerin yuzume degmesinden ve pis nefesi koklamaktan.




 
5 liraya maskeli, eldivenli, mis kokan berber arıyorsan hayal alemindesin dostum. kıy paraya adam gibi berberde traş ol

şehrini bilmiyorum ama ali gür iyidir güzeldir
  • GibsonRules  (07.03.14 18:23:35 ~ 18:27:07) 
adam gibi bi kuafor e git eli yuzu temiz insanlar saclarini kessin.


  • rurouni  (07.03.14 18:25:21) 
adam gibi berbere de gittim; ama fiyat politikalari adam sikmeye yonelik olduklari icin listemden cikardim. arada hayvani fark var. mahallede 5 liraya tras olurken bu pustlar 30 lira hesap cekiyor. pic kurusu doktor musun da 15 dk lik islem icin 30 lira kazaniyorsun? 5 lira olsun demiyorum. 10 olsun ama adam gibi olsun.


  • mayeskuel  (07.03.14 18:33:12) 
oha abi ashduashduasd kendin kestir o zaman evinde.


  • analord  (07.03.14 18:39:32) 
bizim mahallede var bir tane, kesimi de lazerle yapıyor


  • bonesaw  (07.03.14 18:51:11) 
geltir.com

sizin bahsettiğiniz gibi tam sıhhi değil tabii ama burada da olsa bir tane diyor insan. çoğu berber, ekonomik olsun diye kullandığı jiletlerden dolayı, birçoğu da ustadan iyi öğrenemediğinden iyi tıraş ta yapamıyor, en azından benim denediklerimde. iyi usta bulmak ta önemli gibi geliyor, fiyat ve temizliğin de yanında.
  • ohtararan  (07.03.14 18:52:08 ~ 18:59:01) 
adam her dakika kafa yikiyor elleri yagli berber nasil oluyor onu anlamadim. berberleri yedirmeyiz.


  • bohr atom modeli  (07.03.14 19:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.