[]

programlama ile para kazananlar

merhabalar

öncelikle ben biyomühendisim. fakültede matlab öğrendim ve sonrasında 2 yıl da okulda asistanlığını yaptım. matlabın bi c# bi java olmadığını biliyorum. ancak algoritma yazmak çok keyifli geldi ve en azından matlab'da iyidim yani. demek istediğim konuya tamamen fransız değilim.

diyorum ki dışarıdan özel sertifikalı falan c# dersleri alayım. biyolojik mevzulardır, biyomühendislik üretim aşamalarıdır, işte daha nasıl kullanılır program yazmak bilemiyorum, piyasada kullanılmak üzere program yazıp satma ihtimalim nedir.
laboratuvarda akadeisyenliğime devam ederken bir de bu alanda iş bağlayabilme şansım olur mu? ayrıca bu iş için istanbul'da yaşamak şart mı? ben antalya'da yaşarken bu işleri internetten bağlayıp/teslim edemez miyim?

ders alıp, belki bi yerlerde stajla filan birebir deneyim kazanıcam. bunun bilincindeyim.

**maddi olarak ne kadar getirisi olur bana?

**bir de amacım app filan geliştirmekse hangi dili/programı öğrenmemi tavsiye edersiniz?

 
programcı olmak için bilgisayar mühendisi olman gerekmiyor
internetin olduğu sürece uganda'dan bİle çalışabilirsin

  • ferit85  (07.03.14 14:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.