[]

en tenha iett hatları?

neler var bildiğiniz? hem otobüsün içi kalabalık olmayacak hem de trafiğe takılma riski olmayacak. rahat rahat istanbul'u gezmek için.




 
tuzla tarafı tenhadır.


  • ozdek  (07.03.14 12:01:53) 
15 (x)

üsküdar'dan kalkar. anadolu hisarına doğru gider.

x ile kastım a b c falan. orada sorulabilir. tam hatırlamıyorum.
  • sen git ben geliyorum  (07.03.14 12:07:52) 
15lerin hepsi tıklım tıklım yau. ayrıca feci kalabalık oluyor.


  • shiranai  (07.03.14 12:18:02 ~ 12:18:22) 
Uzunçayır - Kurtköy arası giden 16s benzeri bir hat var.

Tenhalığından çok istanbul'da yaşıyorum demek için görmen/bilmen gereken yerlerden geçiyor. Deniz kenarından, Üsküdar'dan başlayıp hastanelerden, Alışveriş merkezlerinden, plazalardan, gecekondulardan, fabrikalardan, işçi servislerinin duraklarından, işe giden annesinin arkasından bakan çocukların gözlerinden, kocası bu akşam kim bilir neye kızıp dönecek diye endişeyle günü geçiren kadının zihninden, yeni evlendiği çocuk bir an önce işten dönsün de bin bir zahmetle kurdukları şu eksik hayatın, yakın zamanda bitecek de olsa şu anda ellerinde olan tek iyi yanını, akşam sevgilinin omzuna başını dayayıp geri kalan her şeyi siktir etmeyi dört gözle bekleyen yeni evli kadınların ihtiraslarından, adı kira, fatura, okul harcı, vergi borcu, sevdiğine alacağı hediyenin parası gibi milyon farklı şekilde söylenebilen, ödenmesi gereken ya da sıfırlanması gereken para derdine düşmüş insanların varlıklarından, istediği kız birlikte olabilmek için yıllarını vermiş ama kız tarafından istenmemiş berberin yıllarından, etrafındakilerin hayatı çok ciddiye aldığını farkedip, “bir şey yapmalı” diye ayağa kalkıp yapabildiği tek şey hayatı hiç ciddiye almamak olan esrarkeşin zıvanasından, senelerce “sınıf mücadelesi” diye yırtınıp seçim zamanları dışında reklamlarda “alınteri” suistimali için kullanılan işçi sınıfının tırnak içerisindeki alınterinden geçip Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na gider.

Bu hattı kullanacak yolcularımızın yolculuk öncesinde bütün varlıklarını elden çıkartıp pasaportlarını ve diledikleri ülkeye biletlerini hazır etmelerini rica ederiz. Havalimanında tekrar şehire dönmeme dürtüsünün ağırlığını kaldıramayıp ağlayacak, sinir krizi geçirecek yolcularımıza da o ambulansların henüz havalimanı ya da ucak içi bir olay için kullanıldığından çok bu iş için kullanıldığını hatırlatmayı borç biliriz.
  • godless frog  (07.03.14 12:41:50 ~ 12:50:27) 
15x diyen arkadaşı bi banlayın bence. yıllardır tıkış tıkış gidiyoruz + beylerbeyi/çengelköy trafiği var.


  • xenophobe  (08.03.14 00:19:10) 
1453 hattı güzel


  • atom karincanin torunu  (08.03.14 00:23:49) 
fb1 ve fb2 (gerçi onlarda tenha değil ama diğer bir çok hatta göre kabul edilebilir ölçülerdeler.


  • tururo  (08.03.14 00:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.