[]

erasmus ülke

polonya'da mı (lodz şehri ya da wroclaw şehri)

slovakya bratislava mı?

portekiz porto ve coimbra...



5 şehri sıralasalar nasıl sıralarsınız?

 
bratislava'da okuyan arkadaşım oradaki sosyal çevreyi sevmiyor, hatta çoğu günler moralinin bozulduğunu anlatıyor bana. okulda, çevrede ırkçılığa maruz kaldığını, kimi derslerin hocası tarafından sınavlarda bırakıldığını bile söyledi.
ben onun yalancısıyım, resmen türkiye'ye dönmek için can atıyor.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (07.03.14 01:32:21) 
ucuz olan iyidir


  • varg  (07.03.14 02:22:50) 
1-wroclaw
2-wroclaw
3-wroclaw
4-wroclaw
5-wroclaw


party rockkkkk!!
  • youshookmeallnightlong  (07.03.14 02:23:30) 
www.youtube.com wroclaw da wroclaw


  • youshookmeallnightlong  (07.03.14 02:26:20) 
hangi dönem gideciğinizi bilmiyorum ancak; lodz için konuştuğum 10 polonyalının 8i çok sıkıcı olduğundan bahsetmişti. wroclaw eh işte.

ben budapeşte'de erasmus yapıyorum. bratislava'yı falan da listenden çıkar bence. ben olsam direkt olarak portekiz seçerdim, kültürü, insanı, dili...

wroclaw ve bratislava ucuzdur diğerlerine göre evet ancak istanbul'dan gelen biri için çok küçük gelir ve çok çabuk sıkılırsınız. bratislava mesela 1 günde bitirilebilecek bi yer. her gün her gün bar/party/club insan sıkılır cidden aynı simaları gördükçe. :)
  • dijital dunyadaki analog adam  (07.03.14 02:46:07) 
1-wroclaw
2-wroclaw
3-wroclaw
4-wroclaw
5-wroclaw

+1 youshook

Sıkılırsın diyenlere bakma orasını mekanlar için değil arkadaşlık için tavsiye ederim.
  • kegums  (07.03.14 07:50:04) 
coimbra
porto
wroclaw
lodz
bratislava
  • neyleyim  (07.03.14 08:00:52) 
lodz eğer karanlıklı puslu kasvetli roman yazmayacaksan uzak durman gereken bi' şehir. bratislava, porto ve coimbra hakkında bilgim yok.

wroclaw ise bence polonya'nın eskişehiri. madem hiçbiriniz erasmus'a eğitim için gitmiyosunuz, madem seks yapıp içki içiyosunuz, wroclaw derim o vakit.
  • der meister  (07.03.14 08:14:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.