[]

Oyle bir an gördünüz beğendiniz keske konussayım dediniz mi ?

Kız ya da erkek işte gözünüze çarptı bir daha görüşme ihtimaliniz düsük ,örneğin üniversite koridoru ya da kütüphane ya da cafe boyle en az 1 2 saat konusma imkanınızın olduğu bir yer hadi gideyim konusayım belki tavlarım modunda oldunuz mu hiç ? Dnediz mi ? Cesaret nasıl geliyor ? Sonra telefon numarası istiyor musunz ?




 
valla öyle hoslandıgım cok oldu da hiç götüm yemedi. muhtemelen öyle bir şey yapmadan bitiririm hayatımı ama yapanlara saygım sonsuz tabii. basarıya ulasanlara daha da cok.

zaten ben yazsam ya beğenmez ya sevgilisi çıkar yada baska bir şey.
  • fransızkalanadam  (05.03.14 22:58:53) 
evet çok fazla, tavlamak değil de belki çok güzel şeylere sebep olacak diye düşünmek daha güzel.
cesaret aslında gözünü karartıp bunun kötü, yanlış veya kalitesiz bir hareket olmadığını anladığın an kendiliğinden geliyor.
bol şans!
  • in search we trust  (05.03.14 23:05:27 ~ 23:05:41) 
o tip işlere hiç giremedim ama belki o an için saçma sapan bir bahaneyle bir şey sormak işe yarayabilir. ya da kişiye takılmak (espri yapmak olabilir belki) olabilir.


  • gonul_isleri  (05.03.14 23:06:54) 
aynı sınıfta olup hiç konuşmadığım ama uzaktan kestiğim bir kız vardı. gözümü karartıp facebooktan eklemiştim. Birşeyler sorarmış gibi yaptım sonra muhabbet ilerledi işte...


  • false pretension  (05.03.14 23:10:49) 
Dedim. Kütüphane mekan. Daha sonra gittim konuştum. 2 senedir birlikteyiz ;)


  • godoy  (05.03.14 23:24:09) 
Dedim,hiç görme imkanım yokken ben o imkanı yarattım buluştuk,konuştuk.Sonuç; ben onu seviyorum, o başkasını.


  • shaqkin  (05.03.14 23:49:02) 
bende otobüste beğenmiştim, sonra normalde inmem gereken duraktan iki durak önce onunla birlikte inip yer sormuştum, hafif tebessümle beraber. Konuşurken de gözüme çarpan kitaplarından dershanesini öğrenip gitmiştim çıkışına. Direk söyledim hoşlandığımı, ama en fazla 1 hafta sürdü birlikteliğimiz. O günden beri tanımadığım ama beğendiğim bir kıza öyle olur gözüyle bakmıyorum hatta umursamıyorum bile tamamen şans çünkü.
Ama çok zevkli hiç tanımadığın bir insana ondan hoşlandığını söyleyip onunla sohbet etmek. Sanki kitap okumak gibi, oda meraklı sende.

  • Thunderbirds  (05.03.14 23:56:01 ~ 23:57:48) 
tatil yörelerinde yapıyorum bunu ama normal hayatta yapmadım hiç.


  • tescillimarka  (06.03.14 00:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.