[]

iş hayatı beni çok bunalttı napabilirim

kime söylesem herkes çalışıyo olur alışıcan diyo :/ ya tamam da beni çok bunalttı sabah çık akşam gir ağlıyorum bile bazen bu çok mu normal?




 
Ben her sabah senin tarif ettiğin gibi kalkıyorum.into the wild filmini izle.Sonra yeşillendir benim kutuyu


  • 1tam1ayran  (05.03.14 21:56:33) 
Birincisi çalışmak güzel bişi olsaydı üstüne para vermezlerdi.

İkincisi evet, çalışmak bunaltıcı bişi. Fekat peder ya da kayınpeder zengin değilse el mahkum çalışmalı insan.

Üçüncüsü : tekel bayi aç. Atom mühendisi olacağına o havayı solumalısın bi.. Tekel bayi... Tekel bayici ahmet.... Oh my dreams.
  • anonymice  (05.03.14 21:56:48) 
işlek caddede iddaa bayii, böyle el altından bira filan satıcan, ılık olucak o bira ama, ayyaşı iti kopuğu dadanıcak kapına gece 11de, biraaağğğ deyü haykıracak.

oyş.
  • Mackinaw  (05.03.14 22:03:02) 
işinde mutlu değilsin demek ki. ben geç yatmayı kalkmayı seven, yarın işe gideceğim halde 1 den önce uyuyamayacağımı bilen biriyim ki yataktan kalkmakta da cidden zorlanıyorum. farkında olmadan alarm kapatıyorum falan. yine de kalktım mı "yine mi işe gidiyoz mk" demedim hiç. eski iş yerim ise kabustu 24 saat küfür ediyordum. yani sözün özü şu ki sevdiğin bir iş bulursan o rutin çekilir oluyor.


  • r_u_h  (05.03.14 22:03:48) 
yanlis iste calistigina isaret bu. ben calismayi okumaya bin kere tercih ederim.


  • fortisvita  (05.03.14 22:31:20) 
kendine küçük kaçamaklar yap. yapmaktan hoşlandığın bir şeyle uğraş. yaptığın işi sevmiyorsan-belki sadece çalışma tarzına tepkin vardır-iş değiştirmeye çalış.
etrafımız sevmediği işi yapan insanların trajedileriyle dolu.

  • ilkot  (05.03.14 23:04:53) 
derdimi de kimse ciddiye almıyo kime desem amaan hayat böyle diye beni susturuyor da ben pek iyi değilim bu durumdan ötürü


  • nunishuris  (05.03.14 23:07:07) 
İş arayışına gir. Çalışırken iş bulmak daha kolaydır. Mutlu olacağın bir sektör bulursun belki. İş çıkışı yapacağın bir aktiviten olsun bir de.


  • arnold schwarzeneger  (06.03.14 08:15:28) 
bırak her seyi msj at dunya turuna cıkalım


  • matematik koyu  (06.03.14 11:50:39) 
Dur bir de tahmin edeyim : BANKACISIN??? doğru mu?


  • anonymice  (06.03.14 17:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.