[]

mezuniyet balosu nedir nasıldır napayım

üniversite için olanından bahsediyorum. bu aralar sınıftakiler balo ayarlamaya çalışıyorlar da ondan sordum. nedir bu mezuniyet balosu? tek başına gidilir mi? millet sevgilisiyle filan gelecek, biz tek mi kalacaz? aslında benim asıl sormak istediğim şey şu, katılmasam çok şey kaybetmiş olur muyum? böyle şeyler bana çok yapmacık gelir.




 
herkesin mi sevgilisi var? sevgilisi olmayanlarla konuş et belki kavalyelik olayı olur?


  • fransızkalanadam  (05.03.14 21:52:00) 
sevgili olayı önemli değil yapmacıklıktan bahsediyordum ben


  • gonul_isleri  (05.03.14 21:58:48) 
apartman topuklu ablalarin cirit attigi bi olusumdur...katilmazsaniz cok sey degil hic birsey kaybetmezsiniz...


  • pisuvardandumancikartanadam  (05.03.14 21:59:05) 
sevdiğin insanlarla son bi kez güzel bir zaman geçirme gözüyle bakmıyorsan gitmesen hiç bir şey kaybetmezsin.katılıyorum çok yapmacık bir ortam olur kesin.


  • high hopes of the sozluk  (05.03.14 22:08:14) 
Simdi degerlendirme yaptiginda soyle bi haklisin yapmacik bi ortam ve son bi kez zaman gecirilcekse de ne bileyim daha gunluk hayattaki sekilde yemege gidilebilir oyle ozel giyinip falan filan bi yerde toplanmak ciddi sacma bi olay. Liseye gidilir bence ama unidekine gitmemek cok bi sey kaybettirmez. Bi de boyl seylerden zevk alan insanlar var yani belli ki sen onlardan degilsin bu yuzden amaaaan de gitme


  • ozymandias10  (06.03.14 09:37:55) 
vakti zamanında gitmemiştim. pişman da olmadım. boşver yaa. z<aten hayatında kalmasını istediklerinde elbet görüşürsün.


  • biliyorum ki ben  (06.03.14 09:56:07) 
baloda resim çektirip anı diye saklama dışında bi özelliği yok. ayrıca bence de balo için günler öncesinden hazırlık stresine girmeye hiç gerek yok.

ha ben ne yaptım? şimdiye kadar hiçbir baloya gitmedim ama anı olsun, son kez birlikte vakit geçirelim diye son final sınavından sonar topluca nevizadeye gittik, hatta dersin hocasını da götürdük. bi mekanın çatı katını kapadık (gün içinde olduğundan mekanlar boştu zaten). balo yapamacılığından da kurtulmuş oldum böylece.
  • yemrem  (06.03.14 10:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.