[]

önce italya sonra fransa önce almanya...

arkadaşlar erasmus'ta tabi eğer egemen iti piçi köpeği yüzünden iptal edilmezse,

bu ülkelerin hangisinde 700 euro'ya rahat geçinilir, tabi yurt vs neyse kalacaksak o ayrı değil 700 e dahil sayın.


 
  • fortisvita  (05.03.14 19:43:51) 
almanya ve italya hakkında bir şey söylemem bilmeden ama fransa'da 2 sene öğrencilik yapmıs biri olarak 700 euro adam akıllı bir evde oturursan sadece kiraya gider (hepsi değil ona yakın bir meblağ). ben 560 euro'ya 20 metrede kalıyordum, arkadaşım ise paris'te 15 metre kare daire'de 690 euro'ya kalıyordu. kardeşim aynı şekilde Nice'te 22 metre kare daireye 670 euro veriyor. yani demek istediğim fransa pahalı bir ülke kira açısından.


  • fransızkalanadam  (05.03.14 20:16:23 ~ 20:16:49) 
almanyada yurda her sey dahil 240 euro falan veriyordum. sigara falan icmiyorsan 700e gecinilir sehirden sehre degismekle beraber. yurtta yer bulamazsan kiralari bilmiyorum. sehir de onemli munih cok anormal pahali diyorlar mesela.

ama erasmus icin almanyaya gitmeni tavsiye etmem italya fransa varken.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (06.03.14 02:22:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.