[]

Bedaş, İGDAŞ ve İSKİ Depozitoları

Iwagakureliler,

Ciktigim evime yerlesen kiracimin uzerine faturalari gecirecegiz. Hatirladigim kadari ile İGDAŞ depozitoyu nakit olarak almak yerine faturaya yansitiyor. Peki; Bedaş ve İSKİ'deki durum nedir? Ayrica depozitonun geri odemesini hangi kurum ne sekilde yapiyor? Yine hatirladigim kadari ile Bedaş depozitoyu artik nakit odemektense banka hesabina yatiriyor; İSKİ ise elden veriyor. İGDAŞ'taki durum nedir?

Sagolunuz...

 
10 gün kadar önce hepsini yaptım ben de. Ayedaş 89 tl nakit direk alıyor. Bedaş da aynıdır tahminimce. İSKİ'de de şu an kampanya var sanırım (neyin kampanyasıysa) 182 tl'yi 5'e bölüyorlar ancak faturaya yansıtmıyor onu faturadan ayrı gidip ödemen gerekiyor. İGDAŞ da söylediğin gibi 2'ye bölerek faturaya yansıtıyor 430 lira civarı diye hatırlıyorum.


  • yumosk  (06.03.14 03:59:03) 
8-9 ay kadar once IGDASin maslak merkezinden gidip nakit aldiydim ben depozitomu. online olarak kapatirsaniz verdiginiz hesap numarasina da yatiriyorlardi.


  • balli borek  (06.03.14 07:13:09 ~ 07:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.