[]

Anne fotoğraf makinesi

Annemin ayfonu olmadığı için, külüstür telefonunda da fotoğraf çekince darmaduman göründüğünden dijital bir foto makinesi almak istedi.

Şimdi kendisine pahalı bir alet almaya gerek yok, zira kullanamaz bile... Bu nedenle, orta kalite çeken, çok alengirli olmayan bir makine arıyorum.

Canon ve Samsung olsun diye başladım işe, Canon A2500 modeli fena değil gibi mesela.

Bu konuda önerisi olan var mıdır?

 
bütçenize göre olympus'a da bakabilirsiniz; compact makineleri çok iyidir.


  • kobuzchu kiz  (05.03.14 16:12:44) 
canonun en dandik modeli bile anneye yeter de artar.
eğer benim annem gibiyse zaten, pahalı bir makine alsanız da hiç bir ayarını kurcalamadan bodoslama çekip duracak.

  • innerbliss  (05.03.14 16:13:06) 
şu listedeki ilk fotoğraf makinesi bile yetecektir size.

www.vatanbilgisayar.com
  • klassno  (05.03.14 16:28:54) 
tahmin ettiğim gibi ise ayar falan kurcalamayacak, basıp çekmek isteyecek. dolayısı ile otomatik modu güçlü bir makineyi daha çok sevecektir. jpeg işlemcisi en iyi canon' da çalışır kompakt sınıfta lakin son dönemde çıkan sony makinelerin güçlü otomatik modları ile bu tip kullanıcıya iyi sonuç veriyorlar. tavsiyem bütenize uygun bir sony olacaktır.


  • ohtararan  (05.03.14 16:43:46) 
@ohtaran son dönemde çıkan dediğiniz için merak ettim, 200-300 liralıklarda da aynı şey geçerli olur değil mi? yani model yeni ama fiyat ucuz bir şeyde geçerlidir


  • lcha  (05.03.14 17:38:37) 
fotografium.com

bunda var misal ekonomik bir model olarak
  • ohtararan  (05.03.14 19:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.