[]

banka işleri - fikrinizi duymak isterim

merhaba dünya bankası veznedarları, call centre çalışanları ve pek kıymetli antikapitalist ekonomistler,

şimdi sizlere birkaç soru hazırladım, istediğinizden başlayabilirsiniz. gidiş yoluna ekstra puan veririm.

1) garanti bankasından iki hesabım ve bir kredi kartım var. hesaplarımın ikisinden de hesap işletim ücreti kesiyorlar. ben önce hakem heyetine başvurup bu parayı geri almak, ardından da hem hesapları hem de kredi kartını kapatmak istiyorum. hakem heyetinin bir karar alması ne kadar sürer? emsal kararlar ve müşterinin korunması hk kanun varken benim aleyhime karar çıkma olasılığı nedir? benim aleyhimde karar çıkarsa bana ne girer, ne çıkar?

2) 1. soruyla bağlantılı olarak, ben hesapları tüketici hakem heyetine başvurmadan kapatsam, ve lehime karar çıksa, ben bu parayı nasıl alırım? ya da ne tür bir sürece gireriz?

3) varolan hakem heyeti kararları ve kanunları da ekleyerek, savcılığa x bankası hakkında hesap işletim ücreti aldığı için suç duyurusunda bulunsak ne olur? nasıl bir sürece girilir, benim bu süreçteki rolum ne olur? bir kamu davası açılır mı? (birçok banka var böyle bildiğiniz gibi)

4) varolan ancak kullanmadığım 5 6 farklı bankada hesaplarım var. daha önceden lazımdı, şimdi bomboş bekliyorlar. bunların açık kalmasının bana eksileri nelerdir, kapattırsam ne artısı olur?

5) kredi kartımı komple kapatıp sadece nakit harcama yapmak istiyorum ancak o da ha deyince olmuyor. para biriktirmek de zor iş. aranızdan işi detaylı bilen birisi bana enpara nedir bi anlatsa ya. olmazsa hesap işletim ücreti almayan canım bankam ziraat'i kullanıcam birikim için. help me.

6) shakira sizce de çok seksi değil mi?

hepinizin ellerinden, cevap verenlerin gözlerinden, cevap vermek isteyip de vermeyenlerin de el değmemiş yerlerinden öperim. afiyetle kalınız.

 
5- enpara atm kartı olan, kredi kartı olmayan bir oluşum. Havalede şunda bunda ücret almıyor ki on numara. Ayrıca pek çok kampanyası var online olarak, yemeksepeti vardı bitti sanırım veya benzeri şeyler. Para yatırmak ve çekmek için finansbank atm'lerini kullanıyorsun. Ayrıca vadeli hesap ve birikim hesabı gibi değişik faizler veren hesapları tek tıkla açıp biriktirmeye başlayabiliyorsun, faizleri de düzgün.


  • whoosie  (05.03.14 15:29:16) 
1)karar olumlu olup sana hesap kesilen hesap işletim ücretini geri ödeyecekler.süreç yaklaşık 2 ay. garanti bankası hesap işletim ücreti dönemi ocak ve haziran, hazirana kadar paranı alır ve hesabını kapatırsın.
2)hesabı kapatma bekle
3)uğraşma başına dert alırsın ne gerek var?
4)hesabında para yoksa seni borçlandıramazlar lakin para gelirse keserler hesap işletim ücretini, kullanmayacaksan kapat kafan rahat olsun.
5)ziraatten devam.
6)modası geçti ama gideri var :)
kib
  • tombalabala  (05.03.14 16:41:01) 
ing'nin günlük paket de açtırabilirsiniz. eft havale ücreti, hesap kart ücreti yok, fatura talimatlarının %2si bonus olarak yükleniyor.


  • inheritance  (05.03.14 17:36:59) 
4- 0 tl olarak duracaksa sorun yok fakat kazara mazara para yüklerseniz, hunharca 3-4 yıllık hesap ücretini bile alırlar direk


  • neverletyougodown  (05.03.14 19:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.