[]

işyerinde siyaset

işyerinde siyaset ve din konuları konuşulması ne kadar doğru? mobbing'e girer mi? huzursuz oluyorum, sizce ne yapılması gerekiyor?




 
bu tip şeyler mobbing'e girmez, tacize girer esasen. rahatsızlığınızı kibarca dile getirmeniz yeterli olur bence.


  • vecihi ile fikret  (05.03.14 15:47:27) 
Konuşanların özel bir rahatsızlığı yoksa ya da baskı yoksa ne olacak ki? Derdiniz tam olarak nedir, onu anlatırsanız yardımcı olalım.


  • long live rock n roll  (05.03.14 15:47:30) 
size görüşlerinizi açıklamanız için bir baskı yoksa girmez bence. Hani durumu ayrıntılı anlatmamışsınız, nasıl konuşuluyor, insanlar kendi aralarında mı konuşuyor, amir gelip "bütün solcular/sağcılar ölsün" diye mi bağırıyor? Ülkenin ortamı malum, seçim kapıda, herkes bunları konuşuyor zaten. O yüzden nasıl konuştukları ve size nasıl yansıdığı önemli.


  • whoosie  (05.03.14 15:50:18) 
şu an ki durumdan ötürü, eğer siz akp'liyseniz ve üstleriniz bu konuda sizi rahatsız ediyorsa 10 numara mağduriyet hikayesinden olayı yargıya kadar bile götürebilirsiniz.

eğer siz başka partiliyseniz, üstleriniz akp'liyse size "siyaset konuşmamaya dikkat edin" deyip geri yollarlar ya da idealist birine denk gelirseniz yine yargı yolu.

tabii burada konuşmaların sizin üzerinize geldiğini varsayıyorum. yani biraz sizin görüşünüzle ilgili olarak baskı kurmaya yönelik.
  • nawar  (05.03.14 16:40:08) 
sizi ilgilendiren bir yanı yoksa, hakaret falan edilmiyorsa, bir sakıncası yok. konu siyaset, din falan olunca "üf ayıp" deyip rafa kaldırmayı doğru bulmuyorum, herkes konuşabilmeli. Yok eğer üstünüze üstünüze geliyorlarsa, ne bileyim akşama pilavlıya çağrılıyorsanız, fikriniz ısrarla soruluyor, şahsınızın dahil olduğu bir gruba hakaret falan ediliyorsa haklısınız, olmaması lazım.

her şekilde, yasal yolları denerseniz bir halt elde etmeniz son derece güç. tabii sizin siyasi/dini görüşünüz ve karşının görüşüne göre sonuç çok verimli de olabilir, burası türkiye nihayetinde.
  • aranelsurion  (05.03.14 16:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.