[]

babaya şık cüzdan

babama ne aliim başlıklı zibilyon tane duyuru var. oturdum okudum ama bi yere varamadım. emin olamamakla birlikte acaba şık bir cüzdan mı alsam dedim
hediye sebebimiz ilk maaş. maddiyat mühim değil ama maneviyatı kuvvetli bir şey olsun istiyorum beynim durdu. gömlek yakın zamanda aldık. saat zibilyon tane var. neyse cüzdan aliim diyorum ama şık cüzdan gerçi ilk maaşla cüzdan almak da çok mu abes şeedemedim.eğer abes demiyorsanız erkek şık cüzdan için beni nereye yönlendirirsiniz? istanbuldayım.
anneme ne alcak o da var. of hayat çok zor. bi el atıverin şu kafası karışık kulunuza.

bir de antika bir kol saati gibi bişi alsam nasıl olur acaba? abi benim babam size niye soruyorum bana sinir oluyorsunuz değil mi işte ama insan bazen düşünemiyor.
bir de ek bilgi bu ara bağ bahçe işlerine girişmeye karar verdi. onunla ilgili ne alınabilir. çapa ya da çiçek çoşturan cevabını verecek arkadaşlara şimdiden kokulu öpücük yolluyorum.

kiss kiss kiss

 
beverly hills polo bluc erkek cüzdanları çok şık. victorinox çakı da alabilirsin. çok fonksiyonlu olanlarındna. 50 liraya inanılmaz güzel çakılar var.


  • bojack  (05.03.14 14:13:02) 
kendi kullandığım cüzdanı önereyim memnun olduğum için

www.n11.com
  • candanag  (05.03.14 14:21:49) 
antika kol saati bana cep saatini çağrıştırdı. o da hatıra objesidir malum.


  • saatgeceninonikisi  (05.03.14 14:22:31) 
babamin benden önce aldigi muhtemelen degistirmeyecagi poposunun seklini aldigi bir cüzdan var. o yüzden ben cüzdan almazdim. kenara koyar cünkü.

cok sevdigi cakisi vardi. victorinoxlara isinamadi, caki dedigin kilit mekanizmali olacak, dogal olucak diye. opinel no 7 vardi uzun zaman kullandigi bir de kiraz agaci sapli agir et kalinligi 7 mm olan agir bir cakisi vardi ögrenciliginin sonunda aldigi. o öldü ama opinel hala gider. cok caki geldi gecti ama opinel kaldi. bag bahceyle ugrastiginda yanindan ayirmadigi opinel gibi mekanizmali katlanir bag testeresi vardi kivrik. cok severdi de bag bahceyle ilgilenemiyor simdilerde. ama torpidoda durur.

önerilere karsi cikmis gibi duruyorum da öyle bir amacim yok. kendi babana göre tart diye dedim. babama gidip telefon alsam, ona kivrik ama güzel ahsap bir agac parcasi verip, baba al dilsiz usak yaparsin dememden daha az sevinir.
  • wiillii  (05.03.14 14:40:20 ~ 14:40:56) 
(bkz: tergan)


  • japon askeri  (05.03.14 14:50:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.