[]

Bitirme çalışması - kolaylık

Merhaba
Bu dönem okulu bitirmekten çok ortalama yapmaya ihtiyacım vardı ama mal gibi gittim aldım o bitirmeyi.(Niye sadece ortalamaya kafayı taktın derseniz orası baya karışık)Bitirme hocam sene içinde çakıp büte gelip kaç lazımdı size diyip dersten geçiren bir adam yani ne kadar iyi niyetli ondan da emin değilim.Ayrıca dekan yardımcısı adamı gören cennetlik.Adam sürekli yoğun.Bitirme tezi ile ilgili birşeyle de uğraşmaz tamam yaw sen yap diyecek gibi.Sorun jüri muhabbetinin olması.

İçim içimi yiyor.Bitirme cc fln gelse gene iyi ama kalırsam 5 in sonunda rahat bitecek olan okulu 6 ya uzatıcam.

Size sorum şu:Şimdi ben bu adama gidip ben böyle birşey yapıcam mı diyecem yoksa o sen şöyle birşey yap mı diyecek?Kolaylık sağlanıyor mu bu bitirme tezi-çalışması olaylarında?

 
bitirme de herkes aa ya da ba ile geçtiğini hesaplar ki sounç olarak başarır.

sen durumu anlat dersim çok hocam, beni zorlamayacak ve notumu yükseltebileceğim bir konu verin de al ve yükselt.

ben 100 almıştım bitirmeyi yaptım ama 1 gr bilgi yoktu jüriye giderken. Sohbet muhabbet derken zaman geçti tamam hayırlı olsun diyip uğurladılardı.
  • al basmadan donu var  (05.03.14 12:41:41) 
bunu duyduğum iyi oldu da acaba genel olarak bitirmede o kolaylık sağlanıyor mu onu öğrenmem lazım.


  • amusan  (05.03.14 13:00:06) 
okuldan okula gore gösterilen kolaylık değişir ama bitirme projeleri için hiçbir juri dur şunları kastırayım bırakayım demez. jüre eli yüzü düzgün biraz emek verilmiş, yaptığı işe saygı gösterilmiş bir şeyler beklerler. sen sallarsan hocalar da seni sallayabilir.

sen git hocanla konuş, durumu anlat sana yardımcı olacaktır.
  • yemrem  (05.03.14 13:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.